Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8.
Udflugt med ilttilførsel kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i en lille orienteringsløb kl. 15.
Åbningsmøde for ophold kl. 18 med efterfølgende velkomstdrink.

Hvis du har købt valgmuligheden for ankomst dagen før, bedes du venligst møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme sent, bedes du kontakte centret for at få indgangsdørskoden, en konvolut vil vente på dig i receptionen.

Onsdag – Formiddag hvile og dovenskab ved poolen eller valgfri aktivitet (mod ekstra betaling, under forbehold for tilgængelighed). Om eftermiddagen, kajak på Guisane, på en klasse II rute, hvor du vil få mulighed for at surfe i en abseil. Opholdet slutter onsdag eftermiddag efter aktiviteten.

Dag for dag program

Mandag – Formiddag, Åben kajak (stiv men åben kajak) til at opdage det grundlæggende i at padle. Du begynder din session på Pontillas-søen efterfulgt af 500 m klasse II flod, for at lære “grundlæggende” flodfærdigheder såsom “stop, genoptagelse og tilbage” at kende. Om eftermiddagen er det samme start som om morgenen, men denne gang med flodens ultimative glidende fartøj: den lukkede kajak og dens fantastiske nederdel, pas på skibets slagside!

Tirsdag – Formiddag, Oppustelig kajak (airboat), der giver dig mulighed for at sejle fra Monêtier-les-Bains til Villeneuve med den berømte passage i Guibertes, 800 meter klasse III. Om eftermiddagen er det rafting med boarding i Villeneuve (5 pr. båd) for en af de mest sportslige ruter i dalen, den nedre Guisane, klasse II til IV. Med de mytiske passager af indgangsstrømmene, Portefeuille og Mont Léry.

Udførelsen af ​​dette program er angivet vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun ledelsen af UCPA, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og personligt udstyr til at medbringe:
Vandrestøvler, hvis du har nogen, badedragt, sko der sidder godt fast på fødderne og et par der kan tåle vand af typen “sneakers”.
Sommerhat, solbriller, en sweater eller fleece, regnponcho eller k-way, lette bukser eller joggingbukser, 1 flaske eller plastikvandflaske, solcreme, personlig medicin, sports- eller tennissko, dagsrygsæk.

Førstehjælpskasse:
Vi anbefaler, at du medbringer en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du har særlige forhold (allergier, osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at rengøre små sår: fugtede kompresser.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre hovedpine og ømme muskler.

Rådfør dig med din læge og apotek.

Alt teknisk udstyr kan lånes.

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Underholdning
Lokale overførsler
5 sessioner med flodsport

Teknisk niveau

Opdag sportssejlads på floden