Ankomst og afrejse

Modtagelse fra kl. 8.30 og morgenmad indtil kl. 10. Det er afgørende at ankomme før kl. 9. Det anbefales at vælge muligheden for ankomst dagen før.
Uddeling af udstyr. Afrejse kl. 10 til busoverførsel til Val de Bagnes, stigning til Brunet-hytten (2100 m). D.V.A. øvelse. Højdeforskel på stigning 1000 m
Overnatning i Brunet-hytten.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, skal du kontakte sportslandsbyen (mail: argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig koden til hovedindgangen. Du vil så finde en kuvert i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Stigning til Combin de Boveire (3863 m) eller til Petit Combin (3610 m) og nedstigning til landsbyen Fionnay. Højdeforskellen ved opstigning er 1200 m.
Overførsel til Argentière.
Kurset slutter sidst på eftermiddagen.

Dag for dag program

J2 – Afgang fra Brunet hytten, til Panossière hytten (2641 m), ruten afhænger af sneforholdene. Overnatning i Panossière hytten.

J3 – Dagstur fra Panossière hytten. Overnatning i Panossière hytten.

Udførelsen af dette program er givet som en indikation.
Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængigt af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller det aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-ledelsens ansvarlige berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagerens tekniske og fysiske niveau og form.

Sørg for at kontrollere det krævede niveau for kurset. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program.

Informationer om sovesteder uden for sportslandsbyen, indkvartering, komfort og mad ydelser gives kun som vejledende, de er ikke kontraktlige.

Påkrævet udstyr

Turski, støvler, fæller og knive er ikke inkluderet. Du har muligheden for at vælge ‘udstyr tur-ski’ optionen samtidig med tilmeldingen til kurset.

Drikkeflaske (eller plastikflaske) eller termokande, pandelampe, personlig førstehjælpskasse, lommekniv, lille toilettaske, toiletpapir, lommepenge, papir, blyant.

Kasket eller tørklæde, hue og hovedbånd, kvalitetssolbriller, kvalitetsmasker, åndbar undertrøje, T-shirts, sweatshirt, fleecetrøje jaske, goretex type vandtæt jakke, goretex type bukser, leggings eller joggingbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter. Total solcreme og læbete. Lagenpose er obligatorisk.

Find en balance mellem skiernes og bjergbestigers udstyr: praktisk, behageligt, vandtæt, isoleret, let.

Vejret ændrer sig hurtigt i bjergene og temperaturforskellene kan undertiden være meget store. Husk at beskytte dig selv lige så meget mod kulde som sol.

Volumen og vægt skal guide dig: sammensætning og bæring af taske, vær praktisk frem for alt.

Rygsække, steigejern, seler, reb og sikkerhedsudstyr: lavinesøgere, skovl, sonde.
Vi råder dig til at medbringe det udstyr, du er vant til, og vi vil kontrollere det om nødvendigt.

Forplejning

Alt er inkluderet, undtagen vand og andre drikkevarer, som du skal betale for i refugiet.
I nogle af de højtliggende refugier, især i Schweiz, er der ikke andet vand end flaskevand, som du selv skal betale (op til 6 euro pr. flaske).
For at begrænse mængden af bagage, der skal bæres, og for at kunne tilbyde dig et passende måltid mad, er der, undtagen i særlige tilfælde, halvpension i hytten (måltider leveres af hytteværten).
Kun middagsmaden (picnic) og maden til løbet tages med fra taskerne.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler (for at opnå større fleksibilitet beder vi dig dog om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr og forsikring af køretøjet og dets passagerer)
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
En del af det tekniske udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten (se listen over personligt udstyr og udstyr udlånt af UCPA) fra mødetidspunktet på den første dag på stedet til det planlagte afgangstidspunkt på den sidste dag

Teknisk niveau

Opdage Stor Combin-landet på skitur: et top program!