Ankomst og afrejse

Holdet byder dig velkommen om formiddagen fra kl. 9 til 13. Vores køkkenchefer venter på dig til det første måltid.

Et møde med vores instruktører finder sted i starten af eftermiddagen for at danne grupper. Mød os derefter direkte på glidebanen, beliggende lige ved vandkanten, til din første session.

Fra kl. 19 er der informationsmøde, præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink. Når måltidet er slut, kan du nyde aftenen i sportsbyen.

Hvis du ankommer efter kl. 13, bedes du venligst informere os inden kl. 19.30 aftenen før.

Afhængig af vores ledige pladser, har du mulighed for at ankomme dagen før mod et tillæg. Information og reservation kan kun ske ved henvendelse til sportsbyens reception på 05 56 26 37 37 eller på lacanau@ucpa.asso.fr.

Sidste dag for at få mest muligt rådgivning.
Værelserne skal frigøres inden kl. 9.
En bagageopbevaring og brusere er til rådighed for dig.
Slentre for sidste gang midt mellem fyrretræerne.
Kurset slutter kl. 17.

Dag for dag program

J2 og J3 – Du skifter mellem surflektioner og yogasessioner.

Surflektionerne er organiseret i grupper efter niveau og er tilpasset de bedste tidevandstider. Efter en hurtig introduktion på sandet og i skumsprøjtene, bliver begyndere hurtigst muligt orienteret mod bølgerne. De mest erfarne deltagere er ledsaget ud i det åbne hav af deres instruktør, med individuel vejledning for at surfe de fleste bølger muligt på en sikker måde.

Yogasessionerne er i forbindelse med surfsessionerne.
Balance, stræk, styrketræning i synkronisering med vejrtrækningen. Læring af Pranayama (yoga vejrtrækning). Initiering til opmærksomhed på bevidst vejrtrækning i dynamiske og statiske stillinger. Initiering til meditation fokuseret på vejrtrækningen. Bevidsthed om kroppens afslapning under afslapning.

Programmets forløb er angivet til orientering.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængig af tekniske krav, sikkerhedsbehov eller nuværende vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-ledelsens ansvarlige berettiget til at træffe nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit skiftetøj, personlige ejendele, håndklæder, klipklappere, samt et par sportsko og et håndklæde kun beregnet til aktiviteten. Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab. Sengetøj er inkluderet.

Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA. Gulvmåtter. Lille udstyr, hvis det er nødvendigt.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
4 surfsessioner med instruktør
3 yogasessioner
Udstyr og tilsyn til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et kort ophold med surf, yoga og natur for at genoprette balance i dit liv