Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness…

Fra kl. 18.30 er der velkomstbriefing og præsentation af det sportslige landsbyhold og deling af din aktivitetsplan.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt optionen for ankomst dagen før, bedes du præsentere dig på den sportslige landsby om lørdagen mellem kl. 17 og 20.

Afslutning på opholdet efter dine aktiviteter for dagen omkring kl. 18:00.

Dag for dag program

Mandag – Mød din instruktør for ugen. For denne er deling af teamånd lige så vigtigt som at kunne lade hver windsurfer gøre fremskridt i eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og bestemmer dit fremgangsniveau. Om aftenen mødes alle fra kl. 17-19 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden, vil tiden være inde til at starte aftenens underholdning, som vores team arrangerer.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at forfine dine grundlæggende færdigheder, og for din instruktør til at individualisere hans rådgivning. Efter sporten venter vores sejlteam på dig ved spidsen for en enestående vandaktivitet. Du får mulighed for at afprøve de nyeste trends og de nye udstyr fra vores sejlervenner i en landlig omgivelser. Om aftenen kan der tilbydes en koncert direkte på terrassen som en del af Origin’ all Festivalen, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Halv fri formiddag. Om eftermiddagen er der planlagt en session, hvor du kan være selvstændig.

Dette program er kun vejledende. Det kan være nødvendigt at ændre eller tilpasse det afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedsaspekter eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA ledelsen, der har bemyndigelse til at tage de nødvendige beslutninger. Programmet kan også justeres afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par gamle sko til vandsport og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, briller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension
5 windsurfing-sessioner af 2h30, hvoraf den ene er selvstændig med sikkerhed
Windsurfing udstyr
Våddragter og seler
Aktiviteter efter sport

Teknisk niveau

Let windsurfing være nemt: Moderat vind og udstyr ved vandkanten