Ankomst og afrejse

Vores team byder dig velkommen fra kl. 14.00 til 19.00.
Indkvartering og tilmelding til aktiviteter.
Gratis adgang til stedets bugt for at nyde solen og havet!
Velkomstcocktail og alle oplysninger om dit ophold.

Kurset slutter onsdag sidst på dagen.

Dag for dag program

Fra mandag til onsdag 5 sessioner windsurfing med en instruktør. Sessionerne er organiseret i grupper på forskellige niveauer.

Begyndere vil opleve aktiviteten på specielt tilpassede brætter. Disse brætter er meget stabile og nemme at håndtere, så du kan komme til din første kurs så hurtigt som muligt. Sejlets størrelse og vægt er også tilpasset windsurferens størrelse og vindstyrken, så man kan øve sig på en legende måde, langt fra de problemer, som tidligere generationer oplevede.

For erfarne windsurfere (fra de første halse til de første jibes) vil instruktøren individualisere sessionen i forhold til dine mål og samtidig opbygge et sjovt progressionsprogram. Målet er at lære at sejle længe, effektivt og let ved alle hastigheder for at få mere fornøjelse.

Du vil øve dig hver dag uanset forholdene. Sejlads i let vind vil forfine dine følelser og din balance til stærkere vind, mens sejlads i stærk vind med tilpasset udstyr (lille let sejl) vil give dig mulighed for at føle fart og kontrolleret kraft. Topos vil åbne op for den aerodynamiske og hydrodynamiske teori om windsurfing for bedre at forstå dine følelser.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og håndklæder stilles ikke til rådighed.
Husk at medbringe dine personlige ejendele.
Medbring en vindjakke og sko til at gå i vandet på klipperne.

Alt det nødvendige sportsudstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
5 windsurfing-sessioner
Lån af udstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

4 dage 100% windsurfing foran Embiez-arkipelaget