Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen fra kl. 10. Anbefalet ankomst er dog senest kl. 16.30 for de første aktivitetsaftaler og opdeling i niveaugrupper.

Fra kl. 19 er der informationsmøde, præsentation af holdet, der vil være med dig hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst give os besked inden lørdag kl. 19.30.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Onsdag – En lidt mere afslappet dag: afslapning om morgenen. Ingen guide til surfing for at give din krop mulighed for at komme sig og give dig tid til at nyde feriestedet Lacanau.

For mere sport, er tennis eller wakeboarding muligt (som optioner, med tillæg). Om eftermiddagen, tilbage til skøjte skolen for din daglige surf session.

Værelserne skal forlades kl. 13.30. Morgenmad og frokost er inkluderet.
Et bagagerum og brusere er tilgængelige for dig.
Gå en sidste gang gennem fyrretræerne.
Opholdet slutter kl. 17.

Dag for dag program

Mandag – Mød direkte op på skiskolen for mødet med instruktøren, der vil følge dig hele ugen. Sessionerne er planlagt for at favorisere individuel forbedring og en positiv gruppedynamik. En session om formiddagen, en om eftermiddagen og imellem dem går vi tilbage til sportslandsbyen til frokost lavet af vores cateringteam. Sidst på dagen: strækøvelser, afslapning ved baren og livlig aften.

Tirsdag – Vi forfiner baserne og nyder individuel rådgivning. To lektioner er planlagt om dagen. Om aftenen er der mulighed for at opleve golf under en venlig og legende introduktion ledet af vores instruktører, (ekstra betaling). Om aftenen, afhængigt af perioden, er der en tur til bycentrum eller en begivenhed på golfbanen eller i sportsbyen planlagt.

Gennemførelsen af ​​dette program er givet som vejledning. Det kan ændres eller tilpasses afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit ekstra tøj, personlige ejendele, håndklæder, flipflops, et håndklæde og en badedragt. Forudse en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab. Sengelinned er til rådighed.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Et venligt og hyggeligt team!
Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden er tilpasset rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg, der opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Fuldpension i form af buffeter, selvbetjening. Ved hver service:
Kolde buffeter med råkost, blandede salater.
Pasta-buffet.
Varme buffeter: en fisk, et kød, en grøntsag og en stivelse.
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, forslag fra kokken (kager osv.).
Grill afhængigt af vejret.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 surfing-sessioner med instruktør
Surfingudstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Pause i 4 dage til surf på det mytiske sted Lacanau Pro