Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18.30, introduktionsbriefing og præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Lige efter, mødes du med din instruktør for at dele ugens plan før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du give os besked dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du ankomme til sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Afslutning på opholdet efter dine daglige aktiviteter omkring kl. 18:00

Dag for dag program

Mandag – Efter 25 minutters cykling, opdag “LE spot du Crohot”. Mød din instruktør, som vil følge dig hele ugen. For ham/hende er det ligeså vigtigt at dele teamånden, som det er at kunne hjælpe hver surfer med at udvikle sig i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og vurderer dit fremdriftsniveau, før du kaster dig ud i Atlanterhavets bølger. Om aftenen mødes alle mellem kl. 17 og 19 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden, vil det være tid til at begynde aftenens underholdning, arrangeret af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør kan individualisere sine råd på en tilgængelig og naturlig strand. Efter sporten venter vores sejlsportsteam dig ved punktet for enestående vandsportsaktiviteter. Du prøver de nye tendenser og nye metoder fra vores sejlerische venner i en bucolisk atmosfære. Om aftenen kan et koncert være arrangeret direkte på terrassen, som en del af Origin’all Festival, efterfulgt af en stor dancefloor-aften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi tilbyder en mere rolig morgen på Bombannes-stedet. Vores restaurationspersonale tilbyder en brunch til dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter en ny surfsession på dig.

Programmets forløb er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er kun UCPA-lederne berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par brugte sko til vandsport og cykelture. Husk solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 surfsessioner med en instruktør
Lån af surfingudstyr i løbet af sessionerne
Lån af en cykel under hele opholdet
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

En 100% surf pause på det vilde sted Crohot des Cavales i Carcans