Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig på søndag hele dagen fra kl. 9.00. Fra kl. 14.00 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness… Fra kl. 18.30, informationsmøde, præsentation af holdet, som vil ledsage dig under hele dit ophold. Herefter møde med din instruktør for at dele ugens program med dig, inden velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20.00, bedes du informere os dagen før kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 20.00.

Opholdet slutter efter dagens aktiviteter omkring kl. 18:00

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge dig hele ugen. For instruktøren er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver enkelt deltager med at gøre fremskridt i deres eget tempo. På den første dag orienteres begynderne så hurtigt som muligt mod en navigation, der giver dem mulighed for at forstå bådens funktion, de forskellige positioner (styrmand, besætning), navigationsplanerne (repræsentation af ruten for den fremtidige navigation) og sikkerhed.
De mere erfarne elever orienteres mod selvstændighed i forbindelse med sikkerhed, præstation og forberedelse af navigationen (sømandsforståelse). Om aftenen mødes alle i 5-7 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden er det tid til at starte aftenunderholdningen, som vores team foreslår.

Tirsdag – Dine næste to sessioner giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør kan individualisere sine råd på en strækning af vandet, der tilbyder optimale og regelmæssige sejladsforhold. Efter sporten venter vores sejlerteam på dig på stedet for en ekstraordinær nautisk animation. I naturskønne omgivelser kan du afprøve de nyeste tendenser og de nye understøtninger af vores sejlsportsvenner. Om aftenen, direkte på terrassen, vil der blive tilbudt en koncert som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor fest på dansegulvet.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, foreslår vi en mere rolig formiddag på Bombannes-pladsen. Vores cateringteam tilbyder en brunch for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen tilbydes en selvledende session.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder, skiftetøj og et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 sessioner katamaransejlads med en instruktør
1 fri sejlads under opsyn
Specifikt udstyr: katamaran, våddragter, trapezbælter
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Indvielse og teknik på søen Carcans nær havet