Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness… Fra kl. 18.30, informationsmøde, præsentation af holdet, der vil ledsage dig hele dit ophold. Lige derefter, møde med din instruktør for at dele ugens plan inden velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du venligst møde op på sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og kl. 20.

Afslutning af opholdet efter dine daglige aktiviteter omkring kl. 18:00

Dag for dag program

Mandag – Møde med din træner, som vil følge dig hele ugen. For denne sidstnævnte er det lige så vigtigt at dele holdånd som at kunne lade hver deltager komme videre i sit eget tempo. På denne første dag vil nybegyndere hurtigst muligt blive orienteret mod en sejlads, der gør det muligt at forstå bådens funktion, de forskellige stationer (rorgænger, besætningsmedlem), navigationsskemaer (repræsentation af den fremtidige sejlrute) og sikkerhed.
De mest erfarne elever orienteres mod autonomi i sikkerhed, præstation og forberedelse af navigation (maritim forståelse). Om aftenen mødes alle til en 5-7 for en ny aktivitet. Efter en god middag, på terrassen med udsigt over stranden, vil det være tid til at starte aftenens underholdning, som tilbydes af vores team.

Tirsdag – Dine næste to sessioner vil tillade dig at finpudse dine baser, og din træner vil individualisere hans råd om et vandområde, der tilbyder optimale og regelmæssige sejladsbetingelser. Efter sporten venter vores sejlteam på dig på spidsen til en ekstraordinær nautisk aktivitet. Du tester, i en bucolisk ramme, de nye trends og de nye formater fra vores “sejlervenner”. Om aftenen kan der direkte på terrassen blive tilbudt en koncert, i forbindelse med Origin’ all Festivalen, efterfulgt af en stor dansegulvsaften.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, foreslår vi en mere rolig morgen på Bombannes-webstedet. Vores cateringteam tilbyder en brunch til dem, der vælger at sove længe ud. Om eftermiddagen er en autonom session til rådighed for dig.

Udførelsen af dette program er givet som vejledende.
Det kan være underlagt ændringer eller tilpasninger, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun lederne af UCPA-ledelsen, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par brugte sko til vandaktiviteter og cykelture. Forbered solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 sessioner katamaransejlads med en instruktør
1 fri sejlads under opsyn
Specifikt udstyr: katamaran, våddragter, trapezbælter
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Initiering & teknik på søen i Carcans tæt på havet