Ankomst og afrejse

Mød op i sportsbyen inden kl. 9.00. Velkommen, installation. Præsentation af pausen og holdet.
Afgang til aktiviteter fra kl. 9.30. Koldt måltid.

Velkomst og udlevering af udstyr. Vi starter vores vandretur med en første opvarmningstur rundt om Barbin-bjerget med udgangspunkt i hjertet af landsbyen La Palud-sur-Verdon.
10 km, 4 timers vandring.

Ankomst dagen før opholdets begyndelse er mulig, hvis man er selvstændig med hensyn til transport (motorcykel, bil), og hvis man informerer sportsbyen 3 dage i forvejen pr. fax på 04 92 77 30 13 eller pr. e-mail på verdon@ucpa.asso.fr eller ved at bestille en shuttlebus, der afgår fra Aix-en-Provence TGV-stationen kl. 21.00 dagen før opholdet, og en retur kl. 18.30 i Aix-en-Provence TGV, opholdets sidste dag.
Den ekstra nat koster 20 €, og du kan spise middag og morgenmad på restauranterne og barerne i landsbyen.

Dag 4 – Moustiers
Om morgenen begynder vi vores besøg i Moustiers, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig, ved at tage en luftvej over hustagene og derefter klatre op ad en dyb, snæver kløft til den storslåede romerske vej, som fører os tilbage til vores udgangspunkt ad en dristige, snoet rute over søen. Efter at have nydt landsbyens kunsthåndværkermarked tager vi til Lac de Sainte-Croix, hvor vi kan holde en picnic ved vandet og slappe af i eftermiddag.
2 til 3 timers vandring. 300 m positiv højdeforskel
Opholdets afslutning og afgang til Aix-en-Provence TGV-station kl. 16.00, ankomst på stationen fra kl. 18.30.

Dag for dag program

Dag 2 – Martel Trail
Vi går langs Sentier Martel, som dykker dybt ned i kløfterne via spektakulære metalstiger efterfulgt af mørke tunneller, for at klatre tilbage op til det passende navn Point Sublime-udkigspunkt og den provencalske landsby Rougon, som gribbene flyver over.
5 til 6 timers vandring. 400 m positiv højdeforskel.

Dag 3 – Trigance
Efter at have krydset Verdon på den storslåede romerske bro i Tusset går vi op gennem en smuk skov af bøge og grantræer, indtil vi når det svimlende naturlige belvedere Rancoumas, et ideelt udsigtspunkt med udsigt over Escalès’ gigantiske klippe, hvor klatrere virker helt små. Om eftermiddagen når vi landsbyen Trigance, og vores rute slutter ved stranden ved Carajuan-broen på Verdon.
4 til 5 timers vandring. 500 m positiv højdeforskel.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline-type), sweatshirt, polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex-type), regnkappe, shorts, badedragt, lærredsbukser, halvhøje sokker, vandflaske eller plastflaske (mindst 1 liter), lille lommelygte, en stor plastpose, en toiletsæt og din egen lille førstehjælpskasse (der er ingen førstehjælpsbutik i landsbyen), solcreme.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du lider af særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at forebygge eller lindre problemer med ankler og knæ: bandager af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.

Spørg din læge og apoteker til råds.

Vandresko, rygsæk.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
8 vandreture (over 4 dage)

Teknisk niveau

Forkæl dig selv med 4 dages vandreture i Verdon Naturpark