Ankomst og afrejse

Mød op i den sportslige landsby før kl. 9. Velkomst, indkvartering. Præsentation af pausen og teamet.
Aktiviteter starter fra kl. 9.30. Kold frokost.

Velkomst og tildeling af udstyr. Vi begynder vores vandretur med en første rute, der vil få os til at gå rundt om Barbin-bjerget, startende i hjertet af Palud-sur-Verdon-landsbyen.
10 km, 4 timers vandring.

Ankomst dagen før opholdets start er mulig, hvis du kan klare transporten selv (motorcykel, bil), og ved at give besked til den sportslandsby 3 dage i forvejen via fax på 04 92 77 30 13 eller via e-mail på verdon@ucpa.asso.fr, eller ved at booke en shuttle, der afgår fra Aix-en-Provence TGV station kl. 21 dagen før opholdet, og en retur kl. 18.30 til Aix-en-Provence TGV på den sidste dag af opholdet.
Den ekstra nat vil koste dig 20€, du kan spise aftensmad og morgenmad i landsbyens restauranter og barer.

J4 – Moustiers
Om morgenen begynder vi vores besøg i Moustiers, en af de smukkeste landsbyer i Frankrig, med en luftig sti over tagene, for derefter at bestige en smal og dyb kløft op til den pragtfulde romerske vej, der fører os tilbage til vores udgangspunkt, mens vi følger en dristig snoningssti over søen. Efter at have nydt landsbyens kunsthåndværkermarked, går vi mod Sainte-Croix-søen for en picnic ved vandkanten og en afslappende eftermiddag.
2 til 3 timers vandring. 300 m positiv højdeforskel
Rejsen slutter, og vi kører til Aix-en-Provence TGV station kl.16, ankomst til stationen fra kl.18.30.

Dag for dag program

J2 – Le Sentier Martel
Vi gennemgår den uundværlige Sentier Martel, der dykker ned i kløfternes dybder ved hjælp af spektakulære metalltrapper efterfulgt af mørke tunneler, for at stige op mod lyset fra det passende navngivne udsigtspunkt Point Sublime og den provencalske landsby Rougon, der overflyves af gribbe.
5 til 6 timers vandring. 400 m positiv højdeforskel.

J3 – Trigance
Efter at have krydset Verdon på den smukke romerske bro Tusset, følger vi en smuk bøgeskov og grantræer op til det svimlende naturlige udsigtspunkt Rancoumas, et ideelt observationspunkt over for den gigantiske klippevæg Escalès, hvor klatrere ser miniature ud. Vi når landsbyen Trigance om eftermiddagen, og vores tur slutter ved stranden ved Carajuan-broen over Verdon.
4 til 5 timers vandring. 500 m positiv højdeforskel.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrbetingelser. I dette tilfælde er kun de ledende UCPA-ledere berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(s), åndbar undertrøje (“respirerende” type Odlo, Capilène, Carline), sweatshirt, fleece jakke eller tyk trøje, regnjakke (type Goretex), regnponcho, shorts, badedragt, lærredsbukser, halvhøje sokker af lusketypen, drikkeflaske eller plastflaske (uundværlig minimum 1 liter), lille lommelygte, en stor plastpose, en toilet taske og din egen lille medicinskasse, (ingen apotek i landsbyen), solcreme.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskit.

Typisk indhold:
– Personlige lægemidler, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at forebygge eller lindre problemer med ankler og knæ: “Elasto” type bånd.
– Noget til at rengøre små sår: imprægnerede kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter.

Rådfør dig med din læge og apotek.

Vandresko, rygsæk.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
8 vandreture (over 4 dage)

Teknisk niveau

Tilbyd dig selv 4 dages vandreture i Verdon Naturpark