Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig på søndag hele dagen fra kl. 9.00. Fra kl. 14.00 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness…
Fra kl. 18.30, informationsmøde, præsentation af holdet, som vil ledsage dig under hele dit ophold. Herefter møde med din instruktør for at dele ugens program med dig, inden velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20.00, bedes du informere os dagen før kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 20.00.

Opholdet slutter efter dagens aktiviteter omkring kl. 18:00

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge dine fremskridt i løbet af ugen. For ham er det meget vigtigt at dele holdånden, især i denne sport. Hans mål er at hjælpe hver enkelt deltager med at gøre fremskridt i sit eget tempo ved at udnytte gruppens dynamik. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og hvordan du kan bestemme dit niveau af fremskridt. Om aftenen mødes alle i 5-7 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden er det tid til at starte aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – Et overvåget kursus i løbet af dagen. Din anden dag giver dig mulighed for at forfine dine grundlæggende færdigheder og din instruktør giver dig individuel rådgivning. Resten af dagen kan du, afhængigt af programmet, fortsætte med at perfektionere din beachvolleyballteknik eller benytte dig af de mange sportsfaciliteter på Bombannes’ område. Efter sporten venter vores sejlerhold på dig på stedet for en enestående nautisk animation. I naturskønne omgivelser kan du prøve de nye tendenser og de nye understøtninger af vores sejlsportsvenner. Om aftenen, direkte på terrassen, vil der blive tilbudt en koncert som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor dansegulvfest.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, foreslår vi en mere rolig formiddag på Bombannes-pladsen. Vores cateringteam tilbyder en brunch for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter din instruktør på dig på kurset for at fortsætte dine fremskridt.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder, skiftetøj og et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
3 gange beachvolleyball og fri leg
Lån af udstyr i løbet af sessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kort ophold på 4 dage Beach Volley på søens bred mellem fyrreskov og hav