Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsportsaktiviteter, fitness…
Fra kl. 18.30 er der informationsmøde, præsentation af holdet, der vil være med dig hele dit ophold. Lige efter mødes du med din instruktør for at dele ugeplanen inden velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du informere os dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Afslutning på opholdet efter dine aktiviteter for dagen omkring kl. 18:00

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge din progression hele ugen. For ham er det meget vigtigt at dele teamånden, især i denne sport. Hans mål: at kunne få hver deltager til at fremskride i sit eget tempo ved at bruge gruppens dynamik. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og vurderer dit fremskridtsniveau. Om aftenen samles alle til en 5-7 for en ny aktivitet. En god middag på terrassen med udsigt over stranden, vil det så være tid til at starte aftenunderholdningen, foreslået af vores team.

Tirsdag – En vejledt lektion i løbet af dagen. Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder og at din instruktør kan individualisere hans rådgivning. Resten af dagen kan du, afhængig af tidsplanen, fortsætte med at forbedre din teknik i beach volleyball, eller nyde de mange sportsfaciliteter på Bombannes-stedet. Efter sporten venter vores sejlerteam på dig ved spidsen til en ekstraordinær sejladsaktivitet. Du tester, i en landlig omgivelse, de nye trends og de nye støttematerialer fra vores “sejlere” venner. Om aftenen kan der direkte fra terrassen blive tilbudt dig en koncert som en del af Origin’ all Festivalen, der følges op af en stor dansegulvsaften.

Onsdag – Kvelden er ofte rig på følelser, så vi foreslår en mere rolig morgen på Bombannes-stedet. Vores cateringteam tilbyder dig en brunch, for dem der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter din instruktør på dig på banerne for at fortsætte din progression.

Afstemningen af dette program er givet som en indikation.
Det kan undergå ændringer eller arrangementer, afhængig af de tekniske kriterier, sikkerhedskravene eller øjeblikkets vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA’s ledelsesansvarlige berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses til deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Husk at medbringe dine håndklæder og skiftetøj, samt et par brugte sko til vandaktiviteter og cykelture. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Tag en lille hængelås med for at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
3 gange beachvolleyball og fri leg
Lån af udstyr i løbet af sessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kort ophold på 4 dage med beachvolley ved søen mellem fyrreskov og hav