Ankomst og afrejse

Velkommen fredag morgen fra 8.30 til 12.00.
Morgenmad (8.30 til 9.30), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed), udlevering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.
Til information, vores reception er lukket om eftermiddagen indtil kl. 17.00.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 12.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 12, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 17.00 og 19.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er bagageopbevaring og brusere til rådighed.
Opholdet slutter kl. 18.00 efter tilbagelevering af udstyr og skipas kl. 17.30 maksimalt.

Dag for dag program

Velkommen til 3 magiske dage i skiområdet Grande Plagne. I løbet af disse 3 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skisportsområder. Og alt efter dit niveau er det op til dig at vælge mellem de forskellige skisportssteder i området: skov på Montchavin eller Montalbert, smukke pister på Champagny eller højfjeld på Bellecôte. Du er hurtigt på pladserne fra sportsbyen, der ligger på pisterne i hjertet af skiområdet. Efter skiløbet byder La Plagne på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så I kan få mest muligt ud af jeres lange weekend.

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefales det at bruge hjelm, håndleds- og knæbeskyttere, når du står på snowboard.

Til snowboarding
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretrækker vanter eller snowboardhandsker, som er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
La Plagne-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr til 3 dage

Teknisk niveau

Tre dage til at koble helt af med UCPA-pausen