Ankomst og afrejse

Velkommen fra kl. 8:30. Opbevaring af bagage ved ankomst. Morgenmad (kl. 8.30-9.30), levering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.
Dit værelse vil blive stillet til rådighed for dig om morgenen.

Du bedes ankomme om morgenen, så dit udstyr og skipas kan udleveres til dig i de bedst mulige forhold.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 12.00, så du kan nyde din første feriedag og begynde at stå på ski. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 12, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Vores teams vil give dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte din ferie på sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pister.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelset skal være forladt om morgenen på den sidste dag inden kl. 9.00. Bagage vil blive placeret i et bagagerum. Der vil være brusere til rådighed.
Udstyret skal afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 3 magiske dage i Chamonix, i den mytiske Mont Blanc-dal. I løbet af disse 3 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skisportsområder. Og så er det op til dig, afhængigt af dit niveau, at udfordre de mytiske pister i feriestedet: Combe des Crochues, Charles Bozon…. Efter skiløbet byder byen Chamonix på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så I kan få mest muligt ud af jeres lange weekend.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller skihjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lås til at lukke dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at bære dit kolde måltid.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Hvis du vil have mest muligt ud af din dag på pisterne, kan du tage et koldt måltid med dig ud på pisterne. Husk at tage en rygsæk med til at bære din picnic og en flaske vand.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Glem rutinen med denne pause: ski eller snowboard, valget er dit!