Ankomst og afrejse

Åbning af sportslandsbyen kl. 9.

Efter en velkomstkaffe og nogle administrative formaliteter vil du installere dig i sovesalene. Derefter har du aftale med din instruktør for at udstyre dig med sportsudstyr og starte aktiviteten.
Du vil gå langs havet for at opdage Sugiton calanque med dens klippe kendt som “torpedo”. For at komme derhen vil du passere gennem Morgiou, en mulighed for at opdage en lille fiskerihavn omgivet af boliger kaldet “cabanon”. Turen tilbage vil være gennem massivets indre; Luminy, de Escampons, col des Baumettes, en mulighed denne gang for at opdage forskellige skovklædte dale.

Ingen shuttle er organiseret direkte fra SNCF stationen. For dem, der ankommer fra SNCF stationen i Marseille Saint-Charles, har du aftale med UCPA kl. 9 ved busstoppestedet Sormiou-Jarre (overfor Leclerc butikken).
For de andre, har I møde direkte i sportslandsbyen.

J3 – I vil begive jer ud for at opdage l’Escu bugten via Walkyries cirkus og fiskerens corniche. Denne del af massivet vil give jer en enestående udsigt over Jarre, Jarron, Plane og Riou øerne.
Returbussen til sportsbyen er planlagt til kl. 16.

Efter at have returneret det lånte sportsudstyr og betalt for eventuelle køb (bar, butik…), for dem der skal til Marseille Saint-Charles togstation, vil en UCPA bil køre jer til Sormiou-Jarre busstoppested mellem 16.30 og 17.
I kan planlægge en returbillet med toget fra kl. 18.30.
For de andre, kan I nyde sportsbyen indtil kl. 18, hvor den lukker.

Dag for dag program

Hver dag, forskellige calanques, storslåede steder at besøge afhængigt af vejret. Dagene vil være kontinuerlige, men afbrudt af picnic, svømning og tid til at opdage miljøet, faunaen og floraen.

D2 – Afgang fra Sormiou med en UCPA bil for en vandretur i En Vau calanques. Denne calanque er stadig en af ​​de smukkeste i massivet. Den ligner en fjord med en svimlende klippe på hver side, og i bunden en storslået strand. På din rute vil du opdage Port Pin og Gardiole plateauet. Retur med bil i slutningen af ​​dagen.

Gennemførelsen af ​​dette program er givet som en vejledning.
Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-ledelsens ansvarlige personer, der har ret til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerens tekniske og fysiske niveau. Bemærk, aktiviteten er ikke obligatorisk, du kan, hvis du ønsker det, nyde centret og stranden.

Påkrævet udstyr

Forbered skiftetøj, en elektrisk lampe, en vandflaske på omkring 2 liter (eller en plastflaske), vandresko, briller med snor, solcreme og en vindjakke. Myggemiddel og om nødvendigt ørepropper…

Forbered en solbruser og en vaskeklud.
Tag til efter-aktiviteten, svømmefødder, dykkermaske og snorkel til opdagelse, hvis du har det.
Forbered hvad du skal betale eventuelle ekstra udgifter: butik, bar osv.

Medbring en lille hængelås for at sikre dine værdigenstande i skabe stillet til din rådighed (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpskit
Vi opfordrer dig til at medbringe et lille førstehjælpssæt.

Typisk indhold
– Personlige medicin, hvis du lider af specifikke lidelser (allergier, etc.)
– Noget til at forebygge og behandle vabler
– Noget til at forebygge eller lindre ankler og knæproblemer: bandager af typen “Elasto”
– Noget til at rengøre små sår: alkoholsvaber
– Solbeskyttelse til huden og læberne
– Noget til at lindre hovedpiner og muskelsmerter

Spørg din læge og apotek om råd.

Rygsæk på ca. 35 liter.
Eventuelt beskadiget eller bortkommet udstyr skal refunderes efter UCPA’s takst.

Forplejning

Vores kok tilbyder en varieret og afbalanceret menu, der passer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg, skinke, frisk frugtjuice… Måltiderne indtages på stedet i vores spisestue eller på den udendørs terrasse med den utrolige havudsigt. Ved middagstid får I en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
6 vandreture

Teknisk niveau

Vandre i Calanques Nationalpark