Ankomst og afrejse

Reception fra kl. 8.00, hvis du ønsker at tage af sted til morgenaktiviteten kl. 9.30.

Mulighed for ankomst dagen før i henhold til tilgængelighed. Du kan kontakte sportsbyen direkte pr. telefon eller e-mail for at reservere en plads.

Værelserne skal være tømt inden afrejse på den sidste dag.
Afrejse sker efter afslutningen af aktiviteterne kl. 17.00.

Dag for dag program

6 sessioner katamaransejlads med en instruktør.

For begyndere: opdagelse af Hobbie Cat 16, samling af båden i fuld sikkerhed, indlæring af navigationsbegreberne (sejlpunkter, vindforhold, sejlvokabular), de første halse med en besætning, der giver dig mulighed for at forstå, hvordan båden fungerer i de forskellige positioner (rorgænger, besætningsmedlem). Du vil lære at ændre kurs (drejning, vending), at afsætte og rette båden op og det sjoveste af alt: Sejlads på trapez!

For mellemliggende niveauer: en gennemgangssession er nødvendig, før du perfektionerer dine manøvrer og mestrer alle dine sejlpunkter! Du lærer at rigge din båd selvstændigt, at justere dine sejl efter din bane, at placere dig selv for at holde en god balance i båden og at dirigere dig selv på navigationsområdet efter vindretningen.

For de indviede: alene eller i par kan du komme og glide og sejle på vores flåde. Du vil forfine din navigation ved at forbedre bådens fremdrift for at opnå bedre præstationer.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv toiletartikler, badehåndklæde og strandhåndklæde. Skiftetøj, især badetøj og et par klipklappere.
En personlig vandflaske.
Til træning: neopren-tøfler eller et par gamle kondisko til vandet, en kasket, solbriller med snore, solcreme og aftershave.

Katamaran: Hobie Cat 16 udstyret med trapezer.
Forskellige sæt sejl tilpasset til vindforholdene.
Våddragt, vest, trapezbælte, sele.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet: forretter, hovedretter, ost, desserter, frugt.
Der arrangeres en stor grillaften hver uge.

Særlige betingelser: Hvis du har en fødevareallergi eller intolerance, bedes du kontakte sportsbyen for at høre, om det er muligt at tage imod dig under de bedste sikkerhedsforhold.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
6 x 2,5 timers katamaransessioner med en instruktør
Lån af udstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kort ferie med katamaran i Middelhavet, nær Montpellier