Ankomst og afrejse

Holdet byder dig velkommen fra kl. 9 til 14:00. Første session starter fra kl. 14:00. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele teamånden, som det er at kunne hjælpe hver deltager med at udvikle sig i deres eget tempo.

På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og får et nogenlunde billede af dit fremskridtsniveau. For begyndere vil du lære den bedste måde at komme op af vandet på med minimal fysisk anstrengelse og den grundlæggende kropsposition. For de mere erfarne vil du have mulighed for at hoppe fra bølge til bølge ((healside, toaside), med back eller front rotation. Om aftenen, mød os for en hyggelig aften.

Mulighed for, afhængigt af ledighed, at ankomme aftenen før. Reservation ved at ringe til sportsbyen 1 uge før din ankomst. Pris: omkring 50 euro.

Udcheckning af værelserne er planlagt til klokken 10. Sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, din instruktør har givet dig i løbet af disse tre dage. For begynderniveauerne, vil du normalt være i stand til at lave et løb på enhver båd eller kabel, med dine første sprungne eller glidende tricks.
De mere erfarne, du udfører forskellige tricks fra hver familie.
Afslutning af kurset kl. 17.30.

Dag for dag program

J2 – Din morgen session giver dig mulighed for at finpudse dine basale færdigheder og giver din instruktør muligheden for at individualisere hans råd. Begyndere forbedrer deres kanthold, mens andre kan begynde at køre i switch. Eftermiddagens løb giver mulighed for at begynde at hoppe og / eller udvide dit repertoire.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan undergå ændringer eller justeringer, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-træningslederne, der er autoriserede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit ekstra tøj, uden at glemme et par gamle sko til vandaktiviteter og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
5 wakeboarding-sessioner
Lån af udstyr under sessionerne
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

En 100% wakeboard pause på Hourtin og Carcans søen