Ankomst og afrejse

Velkommen fra kl. 8.30 til 12.
Morgenmad (kl. 8.30-9.30), indkvartering (om morgenen, brusere og bagage til rådighed) og udlevering af udstyr.

Så snart du er udstyret og informeret, afgang senest kl. 13.30 med minibus til en opdagelses-snesko-tur (kendskab til udstyret og snesko-turen). Sidst på dagen er der 2 timers afslapning i Sensoria-termalbadet i Saint-Lary.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

På denne tredje og sidste dag tager du af sted i minibus på en vandretur i Badet-dalen med et måltid i nærheden af søhytten og de store bjergtoppe, der omgiver den. Iagttagelse af dyrespor. Tilbage til Saint-Lary.
Opholdet slutter omkring kl. 15.30.

Dag for dag program

På den anden dag, afgang med minibus (25 mn) til en opdagelsesvandring i skoven i Bareilles og Doktor Piques hytte for at spise (Heïdi atmosfære garanteret). Derefter går du op til Bareilles-søen og Lion-passet (2030 m). Højdeforskel: +/-700 m. Du afslutter dagen med 2 timers termoludisme på Sensoria og vender derefter tilbage til UCPA sportsbyen.

Påkrævet udstyr

Individuelt ikke-teknisk udstyr er ikke inkluderet, så husk en vandflaske eller termokande og en personlig førstehjælpskasse.

Kasket eller halstørklæde, hat og pandebånd, kvalitets-solbriller, tyndt åndbart undertrøje, t-shirt(e), sweatshirt, polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt Goretex-jakke, Goretex-bukser, strømpebukser eller træningsbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter.

Solcreme og solcreme.

Kompromis mellem ski- og bjergbestigers udstyr: praktisk, komfortabelt, vandtæt, vandtæt, isotermisk, let.
Vejret skifter hurtigt i bjergene.
Husk at beskytte dig mod kulde såvel som mod solen.

Volumen og vægt bør være vejledende for dig. Vær først og fremmest praktisk.

Snesko, sko, rygsække og sikkerhedsudstyr: D.V.A. (af sikkerhedshensyn medfølger ikke batterier, men kan købes i Saint-Lary), skovle, sonder.

Vi anbefaler, at du medbringer det udstyr (især sko), som du er vant til. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

På sportsbyen og i madkassen.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
udstyr til snesko
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
Rejse med minibus
2 besøg i de termiske bade i Saint-Lary
Ledsaget af en guide fra fredag til søndag

Teknisk niveau

Et kort ophold med sneskovandring og velvære i Pyrenæerne