Ankomst og afrejse

Åbning af sportsbyen kl. 9.

Efter en velkomstkaffe og nogle administrative formaliteter, vil I begive jer til sovesalene. Derefter har I møde med jeres instruktør for at blive udstyret med sportsudstyr og begynde på aktiviteterne.
På denne første dag med havkajak, vil I gøre jer bekendt med jeres fartøj og navigationsinstruktioner, mens I opdager Sormiou-klippebugten og dens Capelan-grotte. Denne tur vil være en mulighed for at lære de rigtige bevægelser for nemmere at pagajere resten af opholdet.

Der er ingen organiserede shuttlebuser direkte fra SNCF-stationen. For dem, der ankommer fra Marseille Saint-Charles SNCF-station, har I møde med UCPA kl. 9 ved Sormiou-Jarre busstoppestedet (overfor Leclerc-butikken).
For alle andre, mødes I direkte ved sportsbyen.

J3 – Du vil gå på opdagelse i Morgiou, med dens blå grotte og lille fiskerihavn. Du vil også se Sugiton-kløften med dens usædvanlige Torpedo-klippe, samt den Faldne Stenstrand. Retur til sportslandsbyen er planlagt kl. 16.

Efter at have returneret det lånte sportsudstyr og betalt for eventuelle køb (bar, butik …), vil et UCPA-køretøj bringe dig tilbage til Sormiou-Jarre busstoppestedet mellem kl. 16.30 og 17.00, hvis du skal til Marseille Saint-Charles togstation. Du kan planlægge en returrejse med tog fra kl. 18.30.
For de øvrige, kan du nyde sportslandsbyen indtil kl. 18, hvilket er lukketid.

Dag for dag program

Hver dag forskellige calanques, smukke steder at besøge baseret på vejret. Dagene vil være kontinuerlige, men afbrudt af picnic, svømning, tid til at opdage miljøet, flora og fauna.

Dag 2 – Tag afsted på en stor dag for at opdage Riou-øen. Der finder du den smukkeste strand i calanques “monastéria” for en uforglemmelig picnic. Denne ø er også et reservat og et helligdom for havfugle (askgrå lunde, middelhavs- eller stormpetrel). Det vil også være en mulighed for at opdage historien om Saint-Exupéry, fordi hans fly blev fundet der.

Udførelsen af dette program er kun vejledende. Det kan ændres eller tilpasses baseret på tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA’s ledelsesteam berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også blive tilpasset i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau. For din information er aktiviteten ikke obligatorisk, du kan hvis du ønsker det nyde centret og stranden.

Påkrævet udstyr

En elektrisk lampe, et myggemiddel, en vandflaske på omkring 2 liter, en vindjakke, undertøj i syntetisk fiber, briller med snor, solcreme, kasket eller hat, lukkede sportsko uden snørebånd til navigation og om nødvendigt ørepropper…

Tag en solbruser og en vaskeklud med.
Bringe til efteraktivitet, svømmefødder, maske og snorkel til opdagelse, hvis du har nogen.
Planlæg at betale eventuelle ekstraomkostninger: butik, bar osv.

Tag en lille hængelås med til at sikre dine værdigenstande i skabe, der er til rådighed for dig (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige problemer (allergier osv.)
– Noget til at forebygge og behandle vabler
– Noget til at forhindre eller lindre problemer med ankler og knæ: “Elasto”-type bånd
– Noget til at rengøre små sår: fugtede kompresser
– Solbeskyttelse til huden og læberne
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter

Få råd fra din læge og apoteker.

Til havkajaksejlads: Vi leverer en- eller to-sæders både, pagaj, skørt, redningsvest, kort eller lang neoprendragt, vindjakke, vandtæt taske.
Hvis udstyret beskadiges eller går tabt, refunderes det til UCPA’s pris.

Forplejning

Vores kok tilbyder en varieret og afbalanceret menu, der passer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg, skinke, frisk frugtjuice… Måltiderne indtages i centrum i vores spisestue eller på den udendørs terrasse med den utrolige havudsigt. Ved middagstid får I en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
6 kajaksejladser

Teknisk niveau

Har du brug for en pause? Vores kajakker venter på dig, kom og genoplad!