Ankomst og afrejse

Holdet byder dig velkommen fra kl. 9 til 14. Første session fra kl. 14:00. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver enkelt deltager med at gøre fremskridt i sit eget tempo.

På denne første dag vil du lære sikkerhedsreglerne og hvordan du kan bestemme dit niveau af fremskridt. En eftermiddagssession. Afhængigt af forholdene vil du kunne kite eller wake. Om aftenen kan du deltage i en hyggelig aften med os.

Mulighed for at ankomme dagen før, afhængigt af tilgængelighed. Reservation ved at ringe til sportsbyen 1 uge før din ankomst. Pris: ca. 50 euro.

Værelserne forventes at være tømt senest kl. 10.00. Sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig i løbet af disse tre dage.
Kurset slutter kl. 17.30.

Dag for dag program

Dag 2 – Vores team venter på dig på et naturligt og velbevaret sted. Dine to sessioner på dagen giver dig mulighed for at forfine dine grundlæggende færdigheder og din instruktør for at individualisere sine råd.

D3 – Dine sidste to sessioner på turen, for at perfektionere din læring.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder og skiftetøj samt et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 kitesurfing- eller wakeboarding-sessioner afhængigt af forholdene
Instruktør og udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et kort ophold ved Carcans-søen nær havet