Ankomst og afrejse

Ankomst til gîte “La Bégossière” i Roz-sur-Couesnon fra kl. 18.00, eller modtagelse på Pontorson station.
Middag og overnatning på gîte. Kontakt 06 43 17 36 72 .

I morgen er det den store dag! Vi tager den grønne vej, der fører os forbi den sandede bugt, som vi krydser med gode galopper! Under overfarten oplever vi intense øjeblikke. Den usædvanlige lysstyrke giver magiske farver til dette uendelige landskab. Øen Tombelaine, en kæmpe klippe midt i bugten, er også et fuglereservat, og ikke at forglemme Mont-Saint-Michel, så imponerende og majestætisk. Vores guide fortæller os historien og legenderne om disse mystiske steder. Derefter galoperer vi tilbage i dette uendelige landskab, hvor grænserne vil være flodoverskæringerne.
Kurset slutter omkring kl. 18.00. Planlæg et returtog til Dol-de-Bretagne station søndag fra kl. 19.00.

Bemærk ændring af programmet for afgangene den 16/12 og 17/02: Vandretur i herbus med fantastiske udsigtspunkter på Mont Saint Michel og passage af dæmningen.

Dag for dag program

Dag 2 – Denne morgen tager vi af sted for at slutte os til den grønne vej i retning af “la chapelle Sainte-Anne”. På Duchesse Anne-dæmningen drejer vi af til Colombel. Denne første del af turen giver os mulighed for at opleve polderne, et område, der tidligere var dækket af havet og nu er helliget gartneri, hvis etiket er værdsat af gourmeterne. På vej mod “Hauts de Saint-Marcan” krydser vi en tæt skov med stejle stier. Vi når frem til “Télégraphe de Chappe”, hvor vi holder frokostpause. I eftermiddag bliver vi på klipperne ved bugten, inden vi leger gemmeleg mellem skoven og udsigtspunkterne ved Mont-Saint-Michel. I et sving på en sti får vi et glimt af Mont-Saint-Michel, men mister det, når vi kommer ind i den næste lille løvskov. Når vi når frem til udsigtspunktet i Roz-sur-Couesnon, hvor vi stopper, har vi en fantastisk udsigt over Mont-Saint-Michel-bugten. Vi rider derefter tilbage til gîte. Middag på en restaurant i nærheden.

Vigtigt
Bugten er ikke ufarlig, og derfor er der to guider med til at føre jer over bugten: den, der har ledsaget jer siden starten af dette eventyr, og en guide, der er specialiseret i at krydse bugten.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.
BEMÆRK: Vi kan ændre ruten alt efter vejrforholdene og terrænets tilstand. Vi kan ikke altid gå alle steder, og tidevandet ændrer landskaberne og de mulige passager fra dag til dag. Vi kan også være nødt til at tilpasse programmet for denne dag for at tage hensyn til tidevandstiderne.

Opmærksomhed ændring af programmet for afgangene den 16/12 og 17/02: Vandretur i retning af Cherrueix med mange galopper på stranden. Om aftenen besøg på Mont Saint Michel og måltid på restaurant “l’abris des Grèves” på stranden.

Påkrævet udstyr

For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” med en kapacitet på 0,7 eller 1 liter.

Tøj, vores råd
Hjelm eller hjelm efter standard NF EN 1384 (obligatorisk: hvis du ikke har en hjelm, bedes du angive den på din ansøgning sammen med din størrelse), ridebukser, mini chaps og vandresko. Undgå gummistøvler. Medbring regnjakke, en varm trøje, lommelygte, vandflaske, en opinel, en varm sovepose (afhængigt af årstiden), førstehjælpskasse, solcreme, myggespray og skiftetøj til en uge. Undgå syntetisk undertøj.

Der er alt rideudstyr til rådighed. Hjelm eller spray efter NF EN 1384-standarden på forespørgsel.

Forplejning

Table d’hôte om aftenen, picnic ved frokosttid.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Har du brug for en pause? Nyd ridning i bugten ved Mont-Saint-Michel