Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen inden kl. 10.00, afgang i aktivitet finder sted kl. 10.30 for at komme til stedet med båd.

Mulighed for ankomst dagen før i henhold til tilgængelighed. Du kan kontakte sportsbyen direkte på telefon eller e-mail for at reservere.

Værelserne skal være tømt inden afrejse på den sidste dag.
Afrejse sker efter afslutningen af aktiviteterne kl. 17.00.

Dag for dag program

Kitesurfingophold med 6 sessioner med en instruktør.

En dag på 5 timer på Espiguette-stranden, et perfekt sted for begyndere takket være det fine sand og for de indviede takket være den sidelæns fremherskende vindretning og den berømte termiske vind.

Instruktørerne definerer individuelle mål alt efter gruppens niveau.

Begyndere vil opdage de første elementer af kitesurfing og de indviede niveauer vil kunne tilbyde en lille repetitionssession, hvis det er nødvendigt:
Kitesurfing ordforråd, vindhastigheder, god opførsel på et kitesurfingsted samt udviklingen i et kitesurfingområde (klargøring af udstyr, startområde, søbrugere, skilte…).

Nybegyndere vil derefter lære at flyve kiten i flyvevinduet og tuck/shock, frigørelse af kiten for hurtigt at forstå sikkerhedssystemerne. Start og landing af kiten med de universelle signaler. Svømning med slæb for at mærke dragerens kraft og muligheden for at vælge dens retning, genudsætning af dragen i vandet i autonomi.

For de indviede og eksperter, gangarter ved at styre dragen: opvind, medvind og sidevind, overgange og deres varianter, enkle spring og springede overgange, de tricks, som du ønsker at udføre, eller endda navigere på andre understøtninger end twintip eller strapless.

Øvelsen vil blive udført dagligt, en let vind vil give dig mulighed for at forfine kiteens bevægelser, især med forlængede liner, mens en stærkere vind vil give dig mulighed for at være hurtigt i aktion. Sessioner med glideflyvning med twintip, strapless og foil vil være komplementære for at opdage følelsen af trækkraft og balance i navigationen.

Der vil blive afholdt regelmæssige afrapporteringer inden den vigtigste afrapportering i slutningen af ugen under et hyggeligt udvekslingsmøde.

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller justeres i forhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv toiletartikler, badehåndklæde og strandhåndklæde.
Skiftetøj, især badetøj og et par klipklappere.
En personlig vandflaske.
Til træning: neopren-tøfler eller et par gamle kondisko til vandet, en kasket, solbriller med snore, solcreme og aftershave.

F-One vinger og brædder tilpasset dit niveau og din størrelse.
Folie : Zeeko.
Mulighed for F-one stropløse boards.
Våddragt, veste, sele, hjelm og radio til foil.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet: forretter, hovedretter, ost, desserter, frugt.
Der arrangeres en stor grillaften hver uge.
Picnic på stranden på kitesurfingdage bestående af en stor sandwich, blandet salat, chips, ost/yoghurt/kompot, kiks, vand.

Særlige betingelser: Hvis du har en fødevareallergi eller intolerance, bedes du kontakte sportsbyen for at finde ud af, om det er muligt at indkvartere dig under de bedste sikkerhedsbetingelser.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
3 dage med kitesurfing
6 sessioner af 2,5 timer med en instruktør
Lån af kitesurfingudstyr (undtagen neoprenskjoler)
Bådtransport til kitesurfingområdet

Teknisk niveau

Kort ophold kitesurfing i Middelhavet på stedet Espiguette!