Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen fra kl. 8.30 til 14.00. Om morgenen er der mulighed for selvstændige aktiviteter. Om eftermiddagen: Catamaran-session. Det er muligt at ankomme dagen før som en mulighed ved din tilmelding eller hos sportsbyen.

J3: Catamaran om morgenen og eftermiddagen. Pause slutter kl. 17.

Dag for dag program

J2: Catamaran morgen og eftermiddag.

Sejlprogrammer afhænger af gruppens niveau:

Begyndere vil hurtigt gå i vandet for at opdage og forstå bådens funktioner, de forskellige positioner (styrmand/udstyr), sejlplaner (position på vandet i forhold til vinden) og sikkerhed.

De mere erfarne veksler mellem tekniske opsætninger og lange strækninger med det formål at udvikle autonomi, mestring af båden og navigationsstyring (havfornemmelse).

Vi vil tilbyde dig forskellige sejlingsprojekter for at udvikle din kontrol over båden afhængig af forholdene og opdage kysten omkring Giens halvøen. Du vil opleve fornemmelsen af hastighed og balance i båden (med trapez og opkald). Du kan lege med at sammenligne dine hastigheder, indstillinger og ruter på en rute eller mens du sejler i en flåde.

Vi vil give dig redskaberne til at observere og forstå vindens specifikationer afhængigt af dens retning og til at vælge det rigtige sejlområde.

I tilfælde af mangel på vind vil vores instruktører tilbyde dig et udvalg af land- eller vandaktiviteter, der gør det muligt for dig at opdage kysten på en anden måde.

Abløbet for dette program er angivet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedshensyn, eller de aktuelle klimatiske forhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse: skiftetøj, nødvendigheder og håndklæde, solbriller, vandflaske (eller en plastikflaske), hat, trøje, vindjakke, vindsurfingsko eller gamle tennissko til at gå i vandet, vandtæt solcreme, lille rygsæk.
Forudse et myggemiddel.
Hvis du har en dykkermaske og snorkel, kan du tage dem med for at nyde det klare Middelhavsvand i din fritid.
Tag et par sneakers med, nyttige til at udforske vores kyststier.

Alt det nødvendige udstyr til de forskellige aktiviteter stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Buffeter med forretter, varme retter (kød, fisk, grøntsager og stivelsesholdige fødevarer) og desserter.
Afvekslende picnics af høj kvalitet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 katamaransessioner med instruktør
Lån af udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kort ophold på 4 dage: katamaran på et ekstraordinært vandområde mellem Giens og Porquerolles.