Fakta

Fakta

Teknisk niveau: Touring niveau 3
Fysiske krav: ★★☆☆☆
Undervisning: 23 timers undervisning – (1 bjergguider til 6 deltagere)

 

Teknisk niveau: Skitouring niveau: 3
Du har allerede været på flere touring-ture og er en virkelig dygtig skiløber i god fysisk form. Du kan selv benytte sikkerhedsudstyret (lavinesenderen) og du kender alle teknikkerne til at benytte skitouringudstyr, herunder hvordan du ændre fra skiløb til vandring og du kan kører ned af alle skråninger, også i svære forhold.

Ski niveau: Ekspert
Du står sikkert og med lethed på alle pister. Du kan læse terrænet og tilpasse din teknik til alle situationer i off-pisten: stejle skråninger (op til 35 grader), bump og sne af forskellige kvaliteter.

Oppakning
Du skal kunne bære dine personlige ejendele til en hel uge. Derudover skal du bære din madpakke samt teknisk udstyr til 2-3 dage.

Vigtigt
Af sikkerhedsmæssige årsager, for teknisk og pædagogisk sammenhæng og for at give alle den bedste oplevelse er det vigtigt at grupperne er på samme niveau.
Det er derfor vigtigt at dit niveau stemmer overens med ovennævnte. Gør det ikke det, kan vi ikke garantere at kunne tilbyde et erstatningsprogram og vi refundere ikke pengene.
Overvurder ikke dig selv!

Detaljer

Detaljer

UCPA Argentière

Indkvartering
Hver aften overnatter vi på UCPA centret, på hotel, vandrehytte eller bivuak. Det er derfor ikke nødvendigt at medbringe sovepose men for hygiejnens skyld anbefaler vi at du medbringer en stofpose (drap sac).

Forplejning
Alt mad er inkluderet foruden vand og andre drikkevarer, som er på egen regning. I nogle vandehytter, specielt i Schweiz, er der ikke noget vand udover det man kan købe på flaske og dette er for egen regning (de kan tage helt op til 6 EUR per flaske).
For at minimere den vægt vi skal bærer på er der arrangeret halvpension på alle overnatningssteder. Vi skal derfor kun bære rundt på vores frokost

Udstyr der stilles til rådighed af UCPA
Støvler, rygsæk, cramponer, seler og reb samt sikkerhedsudstyr: lavinesender (af sikkerhedsmæssige årsager kan man ikke låne batterier til lavinesendere, du kan medbringe dine egne eller købe hos os), skovl, sonde og slæde.
Vi anbefaler at du medbringer dit eget udstyr (især støvler) hvis du har. Dette skal godkendes.

Udstyr du selv skal medbringe
Til dette ophold er touring skiene, skind og knive ikke inkluderet.
Du har mulighed for at leje det på plads samtidig med at du reservere resten af rejsen. Prisen er ca. 100 EUR for et par moderne ski (80 til 90 mm).
Der er endvidere mulighed for at leje mere basis ski til ca. 40 EUR, dette kan ikke reserveres på forhånd.

Det er forskellige hvad man synes man har behov for, men glem ikke:
Drikkedunk (eller vandflaske) og en freeride rygsæk (cirka 30l) hvor skiene kan spændes fast til.
En hjelm til offpiste er tilrådes på det kraftigste.

Beklædningsgenstande vi tilråder:
Hue eller pandebånd, solbriller og goggles, skiundertrøjer, isolerende trøje eller jakke, skal jakke og bukser, skiunderbukser, sokker, handsker og luffer.
En solcreme med høj faktor samt en læbepomade.
Husk at du skal beskytte dig både mod kulden og mod solen.

Inkluderet i kursets pris er
Lokal transfer (men for fleksibilitet kan vi bede dig om at bruge dit personlige køretøj), indkvartering, forplejning, ”undervisning”, en del af det nødvendige tekniske udstyr (se listen over udstyr at medbring og udstyr der stilles til rådighed af UCPA) fra i mødes første dag og indtil opholdet slutter.

Prisen inkluderer ikke:
Drikkevarer og personlige udgifter, betaling for bad i vandrehytterne, håndklæder, sengelinned, ekstra forsikring og alle andre tilvalg der ikke er nævnt i programmet.

Praktisk information
Vær sikker på at du har en forsikring der kan hente dig i offpisten hvis uheldet skulle være ude. Husk at det kan være meget dyrt at blive hentet, hvis man ikke har en forsikring.
Den Schweiziske grænse ligger bare 9 km fra Argentière, husk derfor at medbringe gyldigt ID eller pas der er gældende hele opholdets længde.
Der vil blive opkrævet et depositum på 100 EUR (check eller kontant) ved ankomst. Dette vil returneres ved opholdets afslutning, såfremt der ikke er sket skade på stedet og/eller udstyret eller der er udstyr der er forsvundet.

For mere information om Chamonix-dalen, lifterne, sneforhold, aktiviteter og indkvarteringsmuligheder:
www.chamonix.com
www.compagniedumontblanc.com

Få et tilbud

Få et tilbud til La Silvretta

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find din rejse

Destination
Hotel
Transport
Lufthavn
Nætter
Afrejseuge
Afrejse
Hotel
Aktivitet
Værelse
Transport
Pris