Ankomst og afrejse

Dag 1 – Velkomst i sportsbyen fra kl. 17.30
Hvis du har valgt UCPA-transfer: Afrejse fra lufthavnen ved UCPA-flyenes ankomst, bustur til Trois Rivières, båd til Les Saintes, middag og overnatning i sportsbyen.

Dag 8 – Forberedelse til afrejse, udtjekning. Tidlig frokost til afgang fra sportsbyen omkring kl. 12.30. Natflyvning til Paris.
D9 – Ankomst til Paris omkring kl. 7:00

Dag for dag program

D2 til D6: 5 halvdagssessioner under vejledning.

Begyndere vil opdage windsurfing på meget stabile og håndterbare brætter, som gør det muligt for dig at komme til den første vending så hurtigt som muligt.
Du lærer at styre din balance på brættet, at kontrollere dit sejl og at orientere dig i sejlområdet.
I en anden fase vil du udvikle din beherskelse af manøvrer (drejning), din sejlposition og dine sejlindstillinger.
Endelig vil du, afhængigt af forholdene, kunne opdage ophængningen og begyndelsen af selnavigationen.

For de mere erfarne windsurfere vil vi tilbyde dig et sjovt program baseret på personlig rådgivning. Du vil kunne vælge dit bræt og sejl i overensstemmelse med dine mål og de aktuelle forhold.
Du vil opdage alle hemmelighederne for en sjov og effektiv sejlads: vindkontrol, overgange, planlægning, fødder i fodremme, strandstart, vandstart og jibe.

De superviserede sessioner finder sted skiftevis om morgenen eller om eftermiddagen.

Hele ugen, i din fritid, er der snorkling, kajak- og stand-up-paddle-udstyr til rådighed.
Mulighed for yderligere aktiviteter, der kan bookes på stedet i henhold til tilgængelighed:
Stand-up-paddle, kajak, windsurfing, snorkling, sejlads (mellem 30€ og 40€ undtagen for dagsture).

D7 – Fridag: Mulighed for valgfri udflugt til Guadeloupe eller Marie-Galante, som kan bestilles under tilmeldingen eller på stedet efter tilgængelighed.

Guadeloupe-dag: Bådtur tidligt om morgenen, besøg på markedet i Basse-Terre efterfulgt af en tur i den tropiske skov mod Carbet-vandfaldene. Stop ved Longueteau romfabrik, frokost og besøg på en bananplantage.

Dagstur til Marie-Galante: Marie-Galante ligger få kilometer fra Les Saintes, mellem Grande-Terre på Guadeloupe og Dominica, og er en af de mest stille øer på Antillerne. Få mennesker, postkortstrande, en varm velkomst og sukkerrørsafgrøder med nogle reference destillerier.
Overfart med privat båd (45 minutter), gruppe på 12 personer, lokal guide, frokost inkluderet.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til din komfort:
Et lille apotek til eventuelle skader, personlig medicin, myggespray. Medbring lukkede sko som f.eks. kondisko for at nyde de mange vandreture.
Det er nyttigt at have en pandelampe med.

Praktisk for aktiviteten:
Medbring handsker og støvletter.

Pas på solen! Medbring meget effektiv solbeskyttelse. Medbring mindst en langærmet lycra-T-shirt, hat eller kasket, solbriller (med lukkebånd) og glem ikke din badedragt.

Guadeloupe ligger i et tropisk område, tilstedeværelsen af myg er hyppig, medbring et myggebalsam og cremer til om aftenen (ingen biafine).

I en mere miljøansvarlig tilgang stiller vi ikke længere plastikflasker til din picnic til rådighed, husk at medbringe din vandflaske.

Alt sportsudstyr stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
5 windsurfing-sessioner
Supervision og udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Windsurfing i Saintes-arkipelaget