Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen mellem 17.30 og 18.30.
Indkvartering og måltid på Relais des Drevets. Præsentation af aktiviteten.

Lente / La Chapelle-en-Vercors
Vi forlader skovbyen Lente for at komme ind i Mandement skoven og dens mange græsplæner. Vi krydser Loscence-sletten og stopper ved udsigtspunktet Grands Goulets. Vi vender tilbage til Relais des Drevets. Vedligeholdelse og opbevaring af udstyr.
Afslutning af turen kl. 13.00. Afgang med bus lørdag eftermiddag kl. 13.30 til Valence-TGV station (ankomst kl. 15.00).
Hvis du ønsker at fremskynde din afrejse, bedes du informere centret 48 timer i forvejen.

Dag for dag program

D2 – La Chapelle-en-Vercors / Tourtre
Afgang mod Saint-Martin-en-Vercors ad Combe Libouse-sporet gennem skove og små græsgange. Passage til Souillet-passet til vandringens første picnic. Skovstien giver os mulighed for at følge Vernaison-dalen og nå til Hameau de Tourtre.
En etape på 5 timer.
Indkvartering i en hytte.

Dag 3 – Tourtre / Pré-Grandu
Skovvejen med sine mange sving og drejninger giver os mulighed for at nå højsletterne og derefter naturreservatet ad Roybon-sporet. Opdagelse af Darbonouse-græsset og dets fårefolde. Passage til pot du Play, derefter til bacha de l’ours, den centrale sti fører os til skovhytten i Prè-Rateau og skovhuset i Pré-Grandu.
Etape på ca. 6 timer.
Indkvartering i en bjerghytte.

Dag 4 – Pré-Grandu / Col du Rousset
Endnu en dag i det største naturreservat i Frankrig (16000 ha). Vi passerer ved foden af Grand Veymont, det højeste punkt i Vercors (2340 m). Mellem Pas de Chatons og Pas des Bachassons vil vi have en enestående udsigt til Mont Aiguille og længere væk til hele Alpekæden. Derefter besøger vi de romerske stenbrud på Queyrie-sletten. Vi kommer forbi Pré-Peyret-hytten. Fra det enorme plateau af Beure, der overskygger Diois, når vi frem til Col du Rousset-området.
Velkomst og overnatning i hytten efter en 6 timers etape.

Dag 5 – Col du Rousset / Font d’Urle
Vi kører fra Vassieux-plateauet til Font d’Urle-plateauet for at få et totalt landskabsskifte. Måske er vi så heldige at se rådyr, hjorte eller andre mufloner.
Velkomst og overnatning på gîte efter en 6 timers etape.

Dag 6 – Font d’Urle / Lente
Fra pas de l’Infernet i 1700 m højde opdager vi Ambel-plateauet og tête de la Dame. Talrige transhumante besætninger. Skovstien Planotte, der er sporet i statsskoven i Lente, fører os til Vercors-gitteret i Lente.
En 6 timers etape.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” med en kapacitet på 0,7 eller 1 liter.

Vigtigt personligt udstyr:
Let vandresko, undgå støvler med glatte lædersåler, sovepose med 5° komfort, skummadras (Karimat-type), trøje, mackintosh, lommelygte, vandflaske eller plastikflaske, hat, lommekniv, solbeskyttelsescreme.Alt udstyr skal kunne være i en bjerg- eller rejsetaske (undgå syntetisk undertøj og stramme bukser).
Bagagen transporteres i stewardens køretøj.

Beskyttelsesspray eller hjelm.
Sadelmageri.

Forplejning

Aftensmaden og morgenmaden indtages i gîte eller på refugiet (solidt og traditionelt køkken).
Deltagelse i fælles opgaver vil blive værdsat.
Picnic frokost.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Forkæl dig selv med en ridetur i den regionale naturpark Vercors