Ankomst og afrejse

Reception søndag fra kl. 14.00, helst inden kl. 17.00.

Der er ingen aktiviteter under opsyn på ankomstdagen, så du kan ankomme til lejren fra kl. 14.00 (men helst inden kl. 17.00) for at overtage din indkvartering og modtage dit sportsudstyr.
Du kan også benytte dig af forslag til selvstændige aktiviteter, da lejren ligger tæt på starten af f.eks. vandrestier. Der er adgang til Embrun-søen og Serre Ponçon-søen til fods.

Velkomsttid kl. 18.00.

Hvis du har købt muligheden “Ankomst dagen før”, skal du ankomme til Lake Camp om lørdagen mellem kl. 17 og 19.

Lørdag – Slap af om morgenen, nyd en sidste gang solen i Serre-Ponçon, ved bredden af søen eller ved Embrun-søen. Kurset slutter kl. 11.

Dag for dag program

Programmet er angivet som en indikation. Afhængigt af gruppen kan aktiviteterne være anderledes sammensat.

Mandag – Efter at du har fået udstyret og justeret det, efter at du har fået en briefing om de grundlæggende sikkerhedsregler, træner du på et plateau for at vurdere dit niveau og dine individuelle behov. En session om teknik og håndtering, sjove scenarier for at gøre fremskridt og en masse råd for at forstå grundpositionen, styre din maskine og lære at bremse. I anden halvdel af formiddagen får du gruppeworkshops og teknisk feedback på den private cykeltræning i sportsbyen. Tidligt om eftermiddagen tager du af sted ud i det fri og på den første dalafkørsel mod Embrun på “La 15”-ruten fra det franske cykelforbund (FFC). Denne rute har en nedadgående profil for at få mest muligt ud af fornemmelserne ved at cykle. Fornøjelse, kontrol og sikkerhed er på dagsordenen. Om aftenen kan du slappe af ved søen. Nat på UCPA-lejren

Tirsdag – På en halv dag kan du opleve stierne i bunden af dalen, pedalspring og cross country er på programmet. På den anden halvdag skal du udforske en ny nedkørsel i dalen, nemlig “la Fontaine”, store åbne områder med over 800 meters faldhøjde og mere end 15 km vilde stier. Nat på UCPA-lejren

Onsdag – Om morgenen en kort bustur op til dalen via “Terres Noires”-ruten. Målet er at forbedre din teknik i hårnålesvingene. Trajektorik, bremsedosering og inddragelse af overkroppen gennemgås. Om eftermiddagen går turen tilbage til dalen. Denne gang skifter du hældning for at køre på Belvedere-single-track, et spor, der veksler mellem tekniske sektioner, hvor du skal gøre fremskridt, og rullende sektioner, hvor du kan nyde det. I løbet af dagen vil du få individuel og kollektiv teknisk rådgivning. Nat på UCPA-lejren

Torsdag – På sydsiden af Durance-dalen er der en enduro-dag, hvor I skal udforske de smukkeste steder i området. Nat på UCPA-lejren

Fredag – Program sammensættes sammen med din instruktør, alt efter dine ønsker og dit niveau. Sidst på dagen, gennemgang og fuldstændig rengøring af cyklerne, tilbagelevering af udstyret og vurdering af kurset. Nat på UCPA-lejren

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt: lejr overnatning under teltdug, glem ikke at medbringe sovepose og en lommelygte (foretrækker dynamolamper).
En øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk. Vi takker dig for at medbringe et lagen i størrelsen 190 x 80 i din bagage.

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes :

1 par tennissko,
1 badedragt,
1 lille rygsæk,
1 par vandresko eller 1 par gamle tennissko til vandet
solbriller med UV-filter (mindst beskyttelse 3, med snor)
1 lommelygte eller pandelampe
1 kasket eller 1 bob
Til mountainbike-dagen anbefales det at medbringe cykelshorts og handsker.
Kasket, pandebånd,
åndbar(e) T-shirt(s),
Fleecejakke eller pullover,
vandtæt jakke,
lette, hurtigtørrende lærredsbukser,
shorts til vandreturen,
2 par sokker,
brugte tennissko (til vandet)
håndklæde til vandet,
vandflaske eller plastflaske på mindst 1,5 l,
1 kniv, en stor affaldssæk på 50 liter (til beskyttelse af dine personlige ejendele i rygsækken),
lille personlig førstehjælpskasse (tag solcreme med),
lommepenge,
identitetspapirer.

For de programmer, der omfatter nætter i et refugium eller bivuak, er det vigtigt med et dynebetræk (kødpose) samt flip-flops eller lette sko, en hat og handsker i bunden af tasken, da det kan være koldt i højden.

På stedet er der mange sportsbutikker med et stort udvalg og konkurrencedygtige priser… Hvis du er i tvivl om det udstyr, du har brug for, kan du med hjælp fra vores instruktører præcisere dit valg af udstyr afhængigt af vejrforholdene.

Typisk indhold i førstehjælpskassen :

Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
Noget til at forebygge og behandle vabler.
Noget til at afhjælpe problemer med ankler og knæ: “Elasto”-bånd.
Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
Solbeskyttelse til hud og læber.
Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
Noget til at lindre hovedpine og smerter.
Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr kan lånes: mountainbikeudstyr (mountainbike, hjelm, cykel, rygbeskytter…)

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer, som svarer til dine daglige behov.
Alle måltider er inkluderet, fra søndag aftensmad til lørdag morgenmad. Restauranten er til selvforplejning. Det tager 5 minutter at gå til restauranten, undtagen til morgenmad, som serveres på stedet.
Klimaet i Haute-Alpes gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved frokosttid får du en picnic på aktivitetens område. Medbring din egen vandflaske.
Til heldagsaktiviteterne er der forplejning, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, anbefaler vi, at du også medbringer dem.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokale overførsler i forbindelse med aktiviteten
Forplejning
Tilsyn
Specifikt udstyr
10 mountainbike-sessioner

Teknisk niveau

En komprimeret 2-hjulet oplevelse på et verdensberømt sted.