Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), bolig (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at opbevare din bagage), levering af udstyr og dit ski-pass gyldigt fra første dag på træningslejren.

Første session starter allerede første eftermiddag. Det er vigtigt at være til stede for at være i stand til at følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle oplysninger om de vejledte sessioner, der starter næste dag: Gruppeinddeling, mødetidspunkter, højdepunkter i løbet af ugen.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en anmodning via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, returnering af udstyr lørdag før kl. 12.
Frigørelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Du har aldrig prøvet snowboarding før, så dette er en god mulighed for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper for at køre på snowboard.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og din bane, mens du gradvist begynder at bruge mere og mere af skråningen. Grundlæggende teknikker til at bremse og svinge kan hurtigt tilegnes, hvilket gør det muligt for dig hurtigt at få mest muligt ud af oplevelsen. Så ingen flere undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge i læring…til at sætte skub i fornøjelserne.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed på snowboard anbefales det at udstyre sig med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

Til glidning
1 skijakke, 1 skipar bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par termoundertøj, 1 par gode skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 skibrille, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbebalsam.

Sørg for at medbringe en hængelås til at lukke dit skab, en drikkedunk (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Snowboard, støvler og hjelm

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør
Gruppe på 10 personer

Teknisk niveau

At lære at snowboarde og have det sjovt? Det er let!