Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen fra kl. 8:30 til 9:30. Du har mulighed for at ankomme dagen før, reservation som en mulighed ved tilmelding. Tøv ikke med at kontakte sportsbyen om nødvendigt.

Opholdet slutter kl. 17.

Dag for dag program

3 guidede dagsture for at opdage de smukkeste steder i Var, 1 session for at opdage landet selvstændigt.

Dag 1: Modtagelse fra kl. 8.30 til 9.30, derefter en hel dags tur for at udforske Giens-halvøen. Flotte panoramaer over Porquerolles, en kyst fyldt med bugter og klipper. Guiden vil dele de specifikke aspekter af denne halvø med skjulte skatte.

Dag 2: Hel dags tur til øen Port Cros. Efter en skøn overfart (1 time), ankommer du til den lille havn i Port Cros i hjertet af Nationalparken. Langt fra masserne vil du opdage denne næsten ubeboede vilde og autentiske lille ø. Lille top, historiske steder, bugter med turkisblåt vand og fantastiske udsigtspunkter over kysten og øerne i parken.

Dag 3: Hvile om morgenen, eftermiddagen: selvstændig session med roadbook i kajak, stand-up-paddling eller VTC

Dag 4: Hel dags tur til øen Porquerolles. Poquerolles er en lille perle med tusinde aspekter 10 minutter med båd fra halvøen. Kystlinjen er betagende: På den ene side smukke strande med lavvandet turkisblå vand, på den anden side en fjendtlig kyst fyldt med klipper og kløfter. Øens kerne er overraskende med sine gamle fæstninger, møller og fyrtårne omgivet af vingårde. Endelig har den lille landsby Porquerolles bevaret en autentisk charme og provençalsk atmosfære.

Udseendet af dette program er kun vejledende. Det kan blive ændret eller tilpasset afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrbetingelser. I så tilfælde er det kun ledere af UCPA vejledningen, der er berettiget til at tage de nødvendige beslutninger. Programmet kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring et godt par sneakers eller vandrestøvler, nyttige til udforskning af vores kyststier.

Hav skiftetøj, nødvendigheder og håndklæde, solbriller, vandflaske (eller plastikflaske), hat, sweater, vindjakke, vandfast solcreme, en lille rygsæk.
Medbring myggespray.
Hvis du har en dykkermaske og snorkel, kan du tage dem med for at nyde det klare vand i Middelhavet i din fritid.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Buffeter med forretter, varme retter (kød, fisk, grøntsager og stivelsesholdige fødevarer) og desserter.
Afvekslende picnics af høj kvalitet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
kolde måltider i de sammenhængende dage
3 dage med en guide
1 selvledende landopdagelse på egen hånd
Alle overførsler med minibus eller båd
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

4 dage fra Giens Halvøen til Port Cros Nationalpark, de smukkeste naturområder i Var