Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.00, morgenmad, og teamet giver dig skikort til hele opholdet. Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold på sneen: sikkerhedstips, vejrudsigt, sneforhold, oplysninger om pister.

Du har mulighed for at forberede en picnic for at nyde hele dagen på pisterne eller for at gå tilbage til sportsbyen for at spise frokost.

Efter en dag på pisterne bliver du hentet tilbage til dine værelser fra kl. 18.00. Middag og aften med din klub.

Hvis du har købt din ankomst dagen før, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Kontakt venligst centret for at få adgangskoden, hvis du ankommer efter kl. 20.00.

Efter morgenmaden kan du forlade værelserne senest kl. 9.00 og nyde din sidste dag på ski på egen hånd. Et bagagerum eller opbevaringsrum er til din rådighed indtil din afrejse.

Dag for dag program

Få mest muligt ud af dine dage ved at udforske det storslåede Val Cenis-område, alene, med venner, i fred, i ro og mag… valget er dit.

Yderligere sessioner er tilgængelige som en mulighed:

– Skiundervisning fra 7 år (2H30), minimum 5 personer, maksimum 10 personer på samme niveau eller hvis gruppen accepterer ikke at være på samme niveau => fast pris på 140€ for en session for en gruppe på 5 til 10 personer.

– Dag med tilsyn uden for pisterne for unge på 14 år og derover (5H30), mindst 4 personer, højst 8 personer på samme niveau (bekræftet skiløb på pisterne – skiløb på alle pister) => fast pris på 300€ pr. session for en gruppe på 4 til 8 personer (omfatter tilsyn, skiløb uden for pisterne og DVA-sikkerhedsudstyr) => fast pris på 300€ pr. session for en gruppe på 4 til 8 personer (omfatter tilsyn, skiløb uden for pisterne og DVA-sikkerhedsudstyr)

– Sneskovandring med opsyn fra 7 år (ca. 2.30 min. med 250 m positiv højdeforskel, vandring i skovene og på pisterne omkring centret), mindst 7 personer, højst 12 personer => fast pris på 25 € pr. gang for en gruppe på 7-12 personer, inkl. udstyr og opsyn

– SPA-session fra 16 år (SPA ligger i landsbyen Lanslevillard, kun muligt fredag eftermiddag og søndag formiddag), 1 adgang for 3 timer til sauna, hamman, svømmehal og jacuzzi => pris 8 euro pr. person

– Højderestaurantudflugt fra Master-niveau og opefter (skiløb på en rød piste): du går op til en højderestaurant kl. 17.00 med den sidste skilift til en aften i bjergene; måltid (kir, salat, charcuteri, fondue og tærte) og nedtur med fakkel ledsaget af vores instruktører for at vende tilbage til centret kl. 21.00; bekræftet skiniveau (skiløb på alle pister) er påkrævet; højst 20 personer => pris 25 euro pr. person inkl. opsyn og måltid

– Snowshoeing og wellnessophold fra 16 år (2 sessioner af 2h30 med 250m positiv højdeforskel, vandring i skovene og på pisterne omkring centret + 1 gang i hamman sauna), minimum 7 personer, maksimum 12 personer => +50€ på Week End Ski-prisen (inkl. udstyr og vejledning, adgang til spaen)

Valgfrie sessioner kan tilføjes efter anmodning, hvis du ønsker at tage en 3-dages pause

Påkrævet udstyr

Til glidning :

↘ Medbring en hængelås til at låse din garderobe eller til at sikre dit skiudstyr og en lille rygsæk, hvis du spiser på pisterne.

Til overnatning:

↘ Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for engangsark).

Forplejning

Kokken og hans team tilbereder omhyggeligt tilberedte og varierede retter, der imødekommer alles smag, herunder særlige diæter.

Til hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet, mejeriprodukter og frugt.

Om morgenen har du mulighed for at forberede en picnic til dig selv, så du kan nyde dagen på pisterne fuldt ud.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i delte værelser
Fuld pension fra morgenmad den første dag til frokost den sidste dag
Ski liftkort
Lån af ski eller snowboardudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Val Cenis: den alpine undtagelse