Ankomst og afrejse

Modtagelse og fordeling af værelser mandag mellem kl. 12 og 13 i det tidligere præstegårdslokale: mødes ved huset med de lavendelfarvede skodder ved siden af kirken i landsbyens centrum.
Hvis du ikke er ankommet inden kl. 13.00, bedes du give os besked hurtigst muligt på telefon 07 62 65 65 44 40.

Efter indlogering er der frokost kl. 13.00 på vandrerhjemmet, hvorefter der er møde kl. ca. 15.30 for at præsentere turen. Du vil møde dine instruktører og drøfte dine oplevelser og din paraglidingoplevelse med dem. Efter uddelingen af udstyret tager I af sted til skoleskråningen. I vender tilbage fra aktiviteten omkring kl. 19.00 efterfulgt af middag på vandrerhjemmet.

Fredag – Store flyvninger på de steder, der er defineret af dine instruktører, en session om morgenen og en om eftermiddagen.
Opholdet slutter fredag kl. 19.30 efter aktiviteten.

Mulighed for at overnatte en nat i sportsbyen uden UCPA-forplejning. Restaurant på La Roque Esclapon (oplysninger om priser på: lachens@ucpa.asso.fr).
Afgang med shuttlebus til Les Arcs Draguignan station lørdag morgen kl. 9.30. Planlæg venligst dit tog fra kl. 11.00.

Dag for dag program

Tirsdag til torsdag: 1 formiddagssession og 1 eftermiddagssession.

Efter en analyse af vejret vil dine instruktører fastlægge programmet for ugen og de steder, som du skal flyve til (mulighed for at opdage stederne Lachens, Gourdon, Bargemon, Moustiers-Sainte-Marie, Aiguine, Saint-André-les-Alpes…). Afrejse til dine store flyvninger.

Afhængigt af det program, der er fastlagt af din instruktør, vil der være mulighed for at tilbringe en nat på verdon-stedet.

For at praktisere paragliding anbefales det kraftigt at tegne en forsikring mod “personskade og hjemtransport”. Denne garanti er ikke inkluderet i all-inclusive-pakken, så det er op til dig at kontrollere med dit forsikringsselskab, at du er dækket i tilfælde af en ulykke under fri flyvning, og bede ham om at give dig et certifikat.

Dette program gives kun som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring et par bjergstøvler og et par lette handsker.
Hvis du ønsker det, kan du medbringe dit eget svævefly.

Alt paraglidingudstyr er inkluderet (svævefly, hjelm, radio) samt sengelinned.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning fra mandag frokost til fredag frokost
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

Oplev de smukkeste paraglidingsteder i Provence