Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Cape Town byder dig velkommen fra kl. 16.00.
Dette vil være en lejlighed til at sætte sig til rette og nyde villaens pool.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly lørdag i løbet af dagen, med en flyvetur med overnatning og ankomst til centret søndag i løbet af dagen. Der er sørget for transfer mellem lufthavnen og centret i bil (ca. 30).
(Tidsplanerne kan ændres og vil blive bekræftet et par uger før afrejse).

D8 – Tilbagevenden.
Dit ophold slutter 8 dage senere, den følgende uge, omkring kl. 11.00.
Hvis dit UCPA-fly er om eftermiddagen, kan du stadig nyde villaen.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret i løbet af dagen på vej mod lufthavnen. Efter en flyvetur med overnatning ankommer du til Paris mandag om dagen.

Dag for dag program

På stedet tilbringer du 8 dage og 7 nætter på UCPA Cape Town.
I løbet af denne uge vil du kombinere fornøjelsen af at surfe i en enestående omgivelser med den vilde opdagelse, som en safarioplevelse giver dig.

> Surfing: Du vil blive trænet i 3 dage, dvs. 6 sessioner af 2 timers surfing på de mange spots i nærheden af chalet. Med 1 instruktør for hver 6. får du personlig rådgivning for at hjælpe dig med at gøre fremskridt uanset dit niveau.
> Safarisiden: I tager på en to-dages udflugt i Karoo ørkenen mod Aquila-reservatet (ca. 3 timers kørsel). Her, blandt reservatets 45.000 hektar, vil du køre i et 4×4 køretøj for at observere reservatets mange fugle og pattedyr, såsom næsehorn, zebraer, løver, giraffer, elefanter og leoparder. 2 udflugter er planlagt: en om eftermiddagen indtil mørkets frembrud og en næste dag ved daggry, når dyrene er mest aktive. På stedet vil du blive indkvarteret og fodret i hjertet af reservatet.
Tilbage til centret er der frokost på den anden dag. Eftermiddagen er fri til at slappe af ved poolen. For de mere modige kan I udforske området i jeres eget tempo og f.eks. besøge Nelson Mandelas fængselsø eller tage på en paraglidingstur.

Den to-dages safari finder normalt sted i weekenden. Programmet kan dog tilpasses, så man kan udnytte de bedste surfbetingelser.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer kondisko og en lille rygsæk til safarien. Solen er meget stærk, så vi anbefaler, at du tager en hat og solbriller med.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Det tekniske udstyr, der er nødvendigt for at surfe, udlånes af UCPA (bræt og våddragt).

Forplejning

Under dit ophold er du på fuld pension.
Morgenmaden indtages i villaen i form af en buffet. Frokosten er i form af en picnic eller på lokale restauranter. Aftensmaden indtages i villaen, hvor en kok tilbereder lokale retter direkte på stedet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i 6 nætter i den private villa + 1 nat på safari
Fuld pension med en lokal kok i villaen
Alle sportsaktiviteter er inkluderet i programmet: 6 surflektioner
Sportstilsyn af kvalificerede lokale instruktører
Det nødvendige sportsudstyr til surfing
Transport til aktivitetsstederne
Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur + transfer mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

100% Surf- og naturstemning i Cape Town!