Ankomst og afrejse

Velkomst til din gruppe om morgenen fra kl. 8. Morgenmad, overnatning, stille udstyr til rådighed og din pakke gældende fra begyndelsen af dit ophold.

Den første dag nyder de studerende en selvstændig skydefase. Vores teams leverer alle de oplysninger, der er nødvendige for at starte opholdet i sneen på den rigtige måde: sikkerhedstips, vejrinformationer, sneforhold, stiinformation.
For begyndere tilbyder vi en første session under ledelse af vores instruktører søndag eftermiddag.

Om aftenen, i løbet af Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter den følgende dag: oprettelse af grupper, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, bedes du præsentere dig på centret for modtagelse fra kl. 18 til 21.

Efter en sidste formiddag med sportstræning uden ledelse, slutter opholdene senest kl. 14.

Du vil have returneret dit udstyr og frigivet dit værelse på forhånd.

Dag for dag program

Fuld-tidsformlen inkluderer 23 timers sportsledelse fordelt på 8 til 9 sessioner fra mandag til fredag: en session om morgenen og en anden om eftermiddagen undtagen onsdag. Denne dag betragtes som en hviledag eller til selvpraksis. Du er fri til at køre med dine venner eller alene, nyd stationen, hvil dig mellem to intense glidesessioner…

Efter dine sessioner, vil det sportslige landsbyteam tilbyde dig animationsprogrammer i after-ski og om aftenen i løbet af ugen.

Påkrævet udstyr

Til pisterne

1 skijakke og 1 skipar bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 ski hue eller 1 hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 stick til læberne.

En hjelm er anbefalet (ikke leveret af UCPA).

Medbring dit eget håndklæde (lagen leveret af UCPA).

Forudse en hængelås til at låse dit skab og en anden til at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Ski, støvler, stave (eller snowboard og støvler, hvis du vælger snowboard)

Forplejning

I Chamonix er frokosterne i form af picnics, som du selv forbereder om morgenen for at få mest muligt ud af pisterne.

Til aftensmad tilbereder kokken og hans team et udvalg af velsmagende retter for enhver smag, også til specielle diæter.

Ved hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet, mejeriprodukter og frugt. Kokken og hans team tilbereder velsmagende og varierede retter, der dækker alles smag, herunder også særlige diæter.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering 7 dage/ 6 nætter i delte værelser, søndag til lørdag.
Fuld pension. Fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Supervision af vores UCPA-instruktører 23 timers skiløb i 8-9 sessioner fra mandag til fredag.
Ski liftkort.
Lån af skiudstyr
Ansvarsforsikring.

Teknisk niveau

En mytisk dal ved skillevejen mellem tre lande