Ankomst og afrejse

Søndag er dedikeret til receptionen mellem kl. 14 og 18.
Åbningsmøde kl. 18.45.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du ankomme til sportsbyen lørdag aften fra kl. 18.00.
Middagen serveres kl. 19.30.

Hvis du ankommer, efter at receptionen har lukket, finder du en kuvert med din værelseskode på døren.
Hvis du kommer med venner og ønsker at blive indkvarteret på samme værelse, bedes du sende os en e-mail til benodet@ucpa.asso.fr

Kurset slutter lørdag kl. 12.00 (frokost inkluderet).

Dag for dag program

D2 til D6: 8 superviserede sessioner i små grupper på 8 personer. Pause om onsdagen med mindst en halv dag til fri disposition.

Vandsport: 5 sessioner på katamaran, windsurf og sejlbåd. På disse 3 supplerende støttepunkter tilrettelægger instruktørerne sessionerne for hurtigt at udvikle din selvstændighed. Du lærer at beherske din balance på vandet og at styre vinden for at nyde fornemmelserne ved at sejle. Katamaran og sejlbåd på havet i Bénodet-bugten over for Glénanøerne, windsurfing i Mer Blanche-lagunen afhængigt af forholdene og tidevandet.

Surfing: Transport med minibus til La Torche i Audierne-bugten. Din instruktør vil tilpasse sine instruktioner til dit niveau: første glid i skummet for begyndere og råd om, hvordan man tager bølgerne på toppen for de mere erfarne.

Cykling : I løbet af en halv dag vil du opleve de smukkeste udsigtspunkter på denne fantastiske kyst i den bretonske Cornouaille.

Stand-up-paddle : Efter hurtigt at have lært de tekniske grundprincipper for stand-up-paddling, tager du på opdagelse i Mer Blanche, et lille indlandshav, der byder på et vildt og foranderligt landskab i takt med tidevandet.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj og toiletartikler.
En rygsæk (20 til 25 liter). Vandresko. En vindjakke. Varmt tøj (fleece). Neopren-tøfler eller brugte kondisko. Kasket og solbriller.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
Tilsyn og udstyr til de planlagte sessioner
2 windsurfing-sessioner
2 katamaransessioner
1 sejlads
1 stand-up paddle-session
1 surfing-session
1 cykeltur
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

En sportslig uge på spidsen af Bretagne