Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), overnatning (i løbet af formiddagen har du en sikret plads til at lade din bagage), levering af udstyr og dit ski-pas gældende fra den første dag på kurset.

Øv når det passer dig, vores teams giver dig alle de oplysninger, du behøver for at kickstarte dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejrinformation, sneforhold, sporinformation.

Sport landsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle informationer om de begelede sessioner, der begynder den følgende dag: Gruppeopdeling, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret blandt venner, skal du lave en forudgående anmodning via e-mail ugen før dit ophold direkte til sport landsbyen.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sport landsbyen (mail eller telefon) så vi kan sende dig indgangsdørens kode. Du finder herefter en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra tirsdag til fredag. Gruppe dannet på basis af dine affiniteter, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skift mellem teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af resortets smukkeste pister, alt sammen med mest mulig deling og glæde!

Den halve dag uden vejledning, er du fri til at køre med dine venner eller alene, nyd resortet, hvil mellem to intense glide sessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede haft 1 til 3 ugers glide oplevelse. Du kontrollerer din hastighed på lette pister. Du foretager sømløse drejninger på bløde skråninger og du mestrer “dåd-blads” slæb på stejlere pister. Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for at føle dig godt tilpas på alle de blå pister og nogle røde pister med moderat hastighed. Du arbejder derfor på din engagement i pisterne, din stabilitet på lange skuss (undgå kantfejl), og styring af dit snowboard for at integrere i en fremtidig gruppe af “Mestrings” riders.

Teknisk niveau – Mestring

Du har erhvervet en “Mestring” niveau, fordi du manøvrerer på de blå pister og på røde pister med moderat hastighed. Du mestrer ikke helt de lange skuss. Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle pister, og især på de direkte spor for at mestre skuss (undgå kantfejl) og lange flade områder (undgå tab af fart og dermed gå) . Du vil også begynde at lave switch (glider baglæns). Denne lethed med disse grundlæggende teknikker vil gøre det muligt for dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige snowboard uger.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har erhvervet et “bekræftet” niveau, fordi du manøvrerer lettere på alle pister, og du mestrer lange flade og tværgående områder, der giver dig adgang til hele skiområdet. Målet med din uge vil være at være behagelig på alle slags sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at strømline denne lethed), herunder at røre ved “pulversne” og måske lave lidt freestyle for at skifte til en ekspert niveau under dine næste ferie og hvorfor ikke overveje en off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er en ekspert, fordi din erfaring giver dig mulighed for at tilpasse din teknik i forhold til terrænet. Du ved hvordan man kører på alle sneforhold og på hele området. Denne uge, nyd din instruktør der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængig af gruppens ønsker og vejret og terrænbetingelserne, vil du opdage en smuk off-piste og de smukkeste kørsler og pletter på hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed i snowboard anbefales det at udstyre sig med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og en hjelm.

For glidning
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 sweaters eller fleecetrøjer, 1 varm leggings, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 skibrille, 1 højt beskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Sørg for at have en hængelås til at lukke dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Tag dit eget håndklæde med (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Gør fremskridt i løbet af 6 dage på snowboard på de smukkeste pister i Arcs.