Ankomst og afrejse

Velkomst om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00) indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert sted til opbevaring af din bagage), udlevering af udstyr og dit ski-pas, der er gyldigt fra den første dag på kurset.

For den første dag, øvning efter eget valg og i egen regi, vores teams giver dig alle detaljerne for at starte dit ophold i sneen på den bedste måde: sikkerhedstips, vejrinformationer, sneforhold, piste informationer.

Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før 13.00 for at få det meste ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen, under velkomstmomentet og rundt om et glas velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om UCPA, livet i sportslandsbyen, de planlagte sessioner, der begynder allerede næste dag: gruppedannelse, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomstdagen før” -optionen, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil 20.30.

Efter en sidste uorganiseret formiddag, skal udstyret returneres senest lørdag kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner til 23 timers vejledning.
Typisk dag – Kontinuerlig dag med instruktøren inklusiv kold frokost på løjperne, husk din rygsæk til picnic.

Sessioner med skiftende tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen……. alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Onsdag – Hvile, selvstændig skiløb, besøg i Chamonix eller Aiguille du Midi.

Teknisk niveau – Initieret

Du har allerede gennemført 1 til 3 ugers skiløb. Du tager grønne pister og nogle blå i tillid. Du kontrollerer din hastighed og dine baner. Du begynder at lave parallelle ski-sving.
Denne uge vil din instruktør give dig alle tip til at være komfortabel på alle blå pister og nogle røde pister. Så du arbejder på din engagement på pisten, du bliver komfortabel på glat sne og du tests på bumpede sne- og pister for at integrere dem i en fremtidig uge med “Mastery” skiløbergruppen.

Teknisk niveau – Mestrer

Du har opnået et “Mestrende” niveau, da du ved, hvordan du kontrollerer din hastighed og dine baner på blå pister og på de røde, når de er godt forberedte. Når pisten er bumpet, i hård eller pulveriseret sne, er du mindre komfortabel…og det er det, du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at manøvrere let på alle røde pister (glatte, isede, bumpede) men også nogle godt forberedte sorte pister på skiområdet. Denne lethed på denne type piste vil gøre dig i stand til at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige skiferier.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, da du bevæger dig let rundt på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bunker, is, pudder…).
Målet med din uge vil være at være komfortabel på enhver sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne komfort mere flydende), inklusive at røre ved “pudder” for at skifte til et “Ekspert” niveau på en uge ferie og, hvorfor ikke, til en off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, for uanset terræn og sne, kan du nemt og sikkert udføre alle typer vendinger (slalom og store sving). Din erfaring gør dig i stand til at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: stejle skråninger (op til 35°), bunker, forskellige snekvaliteter (dyb, pakket, skorpet, frossen,…).
Denne uge, fornøj dig selv med din instruktør, som vil finpudse din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og de klimatiske og terrænbetingelser, vil vise dig nogle flotte off-piste områder og de smukkeste runs og spots i hele skiområdet.

Abløbet af dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres, afhængig af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrmæssige forhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-vejledningsansvarlige, der er beføjede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau, afhængig af deltagernes form.

Påkrævet udstyr

1 skijakke og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller fleecejakker
1 par varme strømpebukser
1 god par skihandsker eller vanter
1 skihue
1 par solbriller som filtrerer U.V.
1 skimaske
1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbebalsam

Husk at beskytte dig selv både mod kulde og varme.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Medbring en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller flaskevand eller termokande).

For off-piste kurser, medbring en taske på 20 til 30 liter til at bære skovl, sonde, ski eller snowboard.

Medbring dit eget toiletartikler (lagner leveret af UCPA).

Medbring en hængelås til at låse dit skab og en anden til at sikre dit udstyr.

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Mont-Blanc-massivet, skiløbningens glæde uanset dit niveau.