Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert sted at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pass, der er gyldigt fra den første dag i kurset, er til rådighed.

Prøv efter eget ønske, vores team giver dig al den information du skal bruge for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinformationer, sneforhold, information om pisterne.

Sportlandsbyens råd: vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de kommende sessioner, der starter næste dag: grupper, mødetidspunkter, uge højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en anmodning via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportlandsbyen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem 18h og 20h. Hvis du forventer at ankomme senere end 20h, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Frigivelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag.
Gruppe dannet på basis af dine præferencer, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skiftevis tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Den halve dag uden tilsyn, er du fri til at ride med dine venner eller solo, nyde stationen, hvile mellem to intense glide sessioner…

Teknisk niveau – Initié

Du har allerede haft 1 til 3 ugers glideoplevelse. Du kører ned ad grønne pister og nogle blå pister med tillid. Du mestrer din hastighed og dine ruter. Du begynder at lave sving med parallelle ski.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at være tryg på alle de blå pister og på nogle røde pister. Du arbejder altså med din indlevelse i pisten, du bliver tryg på glat sne og tester dig selv på mere bølget sne og pister for at integrere skiløbergrupper ”Mestrer” i en fremtidig uge.

Teknisk niveau – Mestre

Du har opnået et ”mestrer” niveau, fordi du ved, hvordan du kontrollerer din hastighed og dine ruter på blå pister, og på røde pister når de er godt forberedt. Når pisten er bølget, på hård sne eller i puddersne, er du mindre tryg… og det er det, du skal udvikle i den kommende uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør forbedre din evne til at glide ubesværet på alle røde pister (glatte, isete, bølgede), men også nogle velpræparerede sorte pister på skisportsstedet. Denne lethed på denne type piste vil gøre det muligt for dig at være i ”Bekræftet” grupper for dine fremtidige skiferier.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et ”bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister på skisportsstedet ved at styre dine ski, selvom du er mindre tryg, når terrænet er mere ujævnt (buler, is, puddersne…).
Målet for din uge vil være at være komfortabel på al slags sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at få denne komfort til at flyde), også med at røre ved ”puddersne” for at overgå til et ”ekspert” niveau i din næste ferieuge og eventuelt til en off-piste tur.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi, uanset terrænet og sneen, du nemt og sikkert laver alle slags sving (korte og lange sving). Din erfaring giver dig mulighed for at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off piste: stejle skråninger (op til 35°), buler, sne af forskellig kvalitet (dyb, slået ned, sprød, frossen,…).
Denne uge, har det sjovt med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejrets og terrænets forhold, vil tage dig til at opdage en flot off-piste og de smukkeste runs og spots i hele skisportsområdet.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme leggings, 1 par gode skihandsker eller luffer, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-beskyttende solbriller, 1 skibrille, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbebalsamstift.

Sørg for at tage en hængelås med til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveret af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Skiudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Glædelig vinter: Glidning i en hyggelig og sjov indstilling!