Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om formiddagen har du en sikret plads til rådighed til at lægge din bagage), udstyr og dit ski-pass er til rådighed fra den første dag på kurset.

For den første dag, praktiser efter eget valg selvstændigt, vores hold giver dig al den information, du har brug for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, pisteinformation.

Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår at du ankommer før kl. 13 for at få det meste ud af din første feriedag og begynder at glide.

Om aftenen, under Velkommen Tid og over en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om UCPA, livet i sportslandsbyen, de indrammede sessioner, der begynder næste dag: oprettelse af grupper, aftale tidspunkter, vigtige punkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomstdagen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18.00 og 20.00. Hvis du tror, du vil ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du finder derefter en kuvert med dit navn og anvisningerne til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, tilbagelevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Frigivelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

2 sessioner fra tirsdag til fredag (en coaching og en guidning på domænet)
Gruppen er dannet ud fra dine affiniteter, forventninger og tekniske niveau. Afhængigt af arrangementet kan det være muligt, at dine 2 sessioner er grupperet på én dag for den bedste oplevelse.

Sessioner med veksling mellem tekniske råd, individualiseret rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen… det hele med maksimal deling og glæde.

Under dine selvstændige tider er du fri til at køre med dine venner eller solo, nyd stationen, hvil dig mellem to sessioner med intens glidning…

Påkrævet udstyr

For skiløb:
1 ski jakke og 1 par ski bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboard handske, da de er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige ski handsker), 1 ski hue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forbered en lille lås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på skibakkene, en stikdåse, og almindelige sko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Chamonix-dalens skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
2 sessioner og 5 timer med instruktører

Teknisk niveau

Det bedste for at stå på ski med venner og forbedre dine rides i 6 dage!!!