Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00.
Forslag til aktiviteter, der kan udføres selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Afhængigt af perioden vil du blive indkvarteret i sportsbyen eller i en nærliggende gîte, hvor du først kan indkvarteres efter kl. 17.30.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Gratis morgen. Marked i Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Mandag – Canyoning
En magisk dag i Spanien (Massif du Mont Perdu), med et utroligt panorama, i hjertet af smukke kalkstenskløfter med krystalklart turkisblåt vand… med picnic. Nat i sportsbyen Saint-Lary.

Tirsdag – Afgang med minibus til La Géla-svinget. Start af vandreturen med en jævn stigning langs La Neste de La Géla-slugten for at komme ind i Pyrenæernes nationalpark og nå Barroude-kirken og dens imponerende mur med udsigt over søen. Der er mulighed for at svømme. Som en mulighed kan du fortsætte til Port de Barrosa og dens grænsekrat. Tilbage via springvandet og Chermentas-dalen
6h30 vandring. Højdeforskel: +1000m. Nat på campingpladsen i Puyrrago (Spanien) på UCPA-basen (camping, telte og komfortable pladser).

Onsdag – To dages vandreture i Spanien. Anisclo-dalen og dens imponerende kløfter fører til den lille traditionelle landsby Nérin. Bestigning af Mondoto-toppen (1962 m). Fra toppen er udsigten over Anisclos kløft betagende. Gribbe, skæggribbe og kongeørne svæver over den store afgrund.
4 timers vandring. Højdeforøgelse: +600 m. Nat på Pueyrrago-lejrpladsen.

Torsdag – Afgang til Pineta-dalen og den vilde og luftige Tormosa-kam. Der er spektakulære udsigter til Pineta-balkonerne, dens vandfald og de omkringliggende bjergtoppe. Dagen slutter i nærheden af det berømte Parador National de Bielsa, et prestigefyldt hotel fra Franco-tiden. Tilbage til Frankrig.
5h30 vandring. Højdeforøgelse: +800m. Nat i sportsbyen Saint-Lary.

Fredag morgen – Adventurekursus med 2h30 i et usædvanligt og originalt forløb, en blanding mellem via ferrata og et forløb i træerne over en kløft. Eftermiddag – White water – Opdagelse af hydrospeed i 1 session på 1 time på 1 time 45 til 2 timer inklusive udstyr, rådgivning og nedtur i floden. Måltid i sportsbyen. Nat i sportsbyen St Lary.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline-type), sweatshirt, polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex-type), regnkappe, shorts, badedragt, bukser af lærred, cykel- eller windsurfinghandsker til canyonaktiviteterne, vandflaske eller plastikflaske, kniv, lille lommelygte, en stor plastikpose, en toilettaske og en lille førstehjælpskasse, toiletpapir, lommepenge. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
En dyne, et par terrængående kondisko eller vandrestøvler og et par gamle kondisko (med spidssåler) til vandet. Et håndklæde, en vandflaske eller en plastflaske og en lille plastkasse til picnic (af typen “Tupperware”).

Alt det tekniske udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA eller tjenesteudbyderen: mountainbike, våddragt, rygsæk, hjelm osv.

Forplejning

Picnic frokost og varmt måltid på campingpladsen og i refugiet om aftenen.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
10 multisportsessioner

Teknisk niveau

En cocktail af alle former for sport for at have det sjovt!