Ankomst og afrejse

Velkomst søndag fra kl. 14.00 af vores hold og installation i jeres hytter
Præsentationsmøde kl. 18.00 efterfulgt af en velkomstdrink, derefter præsentation af aktiviteten og opholdets forløb, gennemførelse af de administrative formaliteter, der er direkte forbundet med aktiviteten (lægeerklæring).
Hvis du ikke kan møde op til denne første briefing, skal du ringe til sportsbyen og oplyse din vægt og højde, så vi kan forberede en vinge til dig.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, skal du give os besked, for efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestedet for næste dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 19.00.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Lørdag er der fri om formiddagen til at nyde landsbyen og dens omgivelser. Opholdet slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

I løbet af denne uge, efter at du har fået det tekniske og teoretiske grundlag, tager vi dig med på dine første store flyvninger på en skoleplads (500 til 700 meters højdeforskel) med radiostyring.

De første to eller tre dage af turen er hovedsagelig afsat til arbejde på træningsskråningen. Du lærer at håndtere svæveflyet, og du vil gradvist foretage dine første små flyvninger: 1 m, 2 m, 5 m, 10 m…

Så kommer den første store flyvning på radioen, og du vil blive overrasket over roen og den jævne flyvning, over den lethed, det er at flyve med en paraglider. Du vil blive overrasket over flyvningens ro og smidighed, over den lethed, det er at flyve en paraglider. Forundringen og glæden vil hurtigt overtage forundringen over den første store flyvning. En instruktør er med ved starten, og en anden instruktør, der befinder sig nedenunder, styrer din flyvning via radio indtil landingen.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tilpasses efter årstiden: varmt tøj, regntøj, skiftetøj og dine toiletartikler.
Det er vigtigt at have monterede sko (lette vandresko) og et par lette handsker med.
Af sikkerhedshensyn beder vi jer medbringe 4 nye batterier (type LR6) til jeres radioer, som I får tilbage ved opholdets afslutning.
Hvis du har en svag søvn, skal du huske at medbringe ørepropper.

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dage med paragliding

Teknisk niveau

Introduktion til paragliding i hjertet af Centralmassivet