Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du en sikker opbevaring til rådighed for at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit ski-pas gyldigt fra den første dag på kurset.

For den første dag, øv efter din bekvemmelighed uafhængigt, vores teams giver dig alle oplysninger for at starte dit ophold i sneen godt: sikkerhedsråd, vejroplysninger, sneforhold, informationer om skiløjper.

Rådet fra den sportslige landsby: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at nyde din første feriedag og begynde at kælke.

Om aftenen, under Welcome Time og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om UCPA, livet i den sportslige landsby, de overvågede sessioner, der begynder næste dag: dannelse af grupper, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du købte “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem 18h og 20h. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte den sportslige landsby (mail argentiere@ucpa.asso.fr or telephone) så vi kan give dig kode til hoveddøren. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil 20:30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, tilbagelevering af udstyr lørdag inden kl. 12.
Frigørelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Mandag til fredag, omkring 23 timers undervisning, i form af hele dage, frokostpauser i form af picnic udendørs eller i særlige “medbragt mad” områder på skisportsstederne, afrejse til ski omkring kl. 9, slut på lektion omkring kl. 15:45.

Mandag – Tour-området
Tjek af deltagernes niveau på piste og piste kanter. Sensibilisering af gruppen til de grundlæggende regler for off-piste kørsel, sikkerhedsuddannelse, briefing om D.V.A. Ride off-piste ifølge instruktørens ekspertise. Der lægges vægt på teknisk tilpasning til terrænet og på bevidstgørelse af problemer med bevægelse off-piste for gradvist at strukturere gruppen for større sikkerhed og bedre skikomfort i løbet af ugen.

Tirsdag – Grands Montets, Tour / Balme, Brévent eller Flégère-områderne
Deltagelse i viden om læsning af sne og terræn, valg af ruter, og fortsættelse af søgning uddannelse i laviner. Udførelse af off-piste tæt på og gradvist større omfang i alternation med tekniske sessioner: individuel forbedring, kørselshastighed, skiløb i skove, stejle skråninger, spring

Onsdag – Uledsagede dag
Efter eget ønske, hvile, ski alene, besøg i Chamonix, besøg i Aiguille du Midi. (Hvis vejret er svært, kan det undtagelsesvis bruges som en joker dag under beslutning af aktivitetslederen.)

Torsdag og fredag – Grands Montets, Tour, Brévent / Flégère eller Plan de l’Aiguille-områderne (hvis gruppens niveau eller sneforholdene tillader det)
Udførelse af ruter af større omfang afhængigt af gruppens tekniske niveau og aktuelle forhold. Forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (ski i skov, stejlere skråning) og opdagelse af bjergmiljøet (valg afhængigt af sneens transformation, skråningers orientering).

Forløbet af dette program gives kun vejledende.
Det kan blive ændret eller justeret, afhængigt af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedshensyn eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-ledelsens ansvar at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter de deltagendes tekniske og fysiske niveau, og efter deltagernes form.

Tjek godt det krævede niveau for kurset. Hvis du ikke har det krævede niveau, kan vi ikke altid tilbyde dig et andet program. I det omfang det er muligt, opretter vi (undtagen i undtagelsestilfælde) 2 grupper for at tilpasse os eventuelle niveau forskelle.

Påkrævet udstyr

1 ski vest og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller polarer
1 par varme tights
1 god par ski handsker eller luffer
1 ski hue
1 par solbriller med UV-beskyttelse
1 ski maske
1 højbeskyttende solcreme, 1 læbestift

Husk at beskytte dig selv mod både ekstrem kulde og varme.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Forbered en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller vandflaske eller termokande).

Til off-piste kurser, skal du medbringe en taske på 20 til 30 liter, der kan bære skovl, probe, ski eller snowboard.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Forbered en hængelås til at låse dit skab og en anden til at sikre dit udstyr.

Freeride ski, støvler, stave, sikkerhedsudstyr: lavinesøger, skovl, sonde.
Af sikkerhedshensyn medfølger der ikke batterier, du skal selv sætte nye batterier i din lavinesender – de fås på stedet.
Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret af instruktøren.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokostpakkerne madpakker.
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, bedes du medbringe noget!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Sæt kursen mod spænding med et off-piste ophold i Argentière, Chamonix-dalen