Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), bolig, udstyr og dit ski-pas til rådighed fra den første dag på kurset.

Første session starter allerede den første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen er der en præsentation af kurset med personalet.

Hvis du har købt muligheden for “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem 18h og 20h. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du tage kontakt med sportsbyen (e-mail eller telefon) for at vi kan give dig koden til hovedindgangen. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uorganiseret formiddag, skal udstyr afleveres lørdag før kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

9 seancer fra mandag til fredag.

Du har aldrig før stået på snowboard, så det er derfor en god mulighed for at komme i gang. I løbet af denne uge, vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at køre på snowboard.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at styre din hastighed og dine spor, samtidig med at du bliver mere og mere komfortabel på skråningen. Grundlæggende tekniske færdigheder inden for bremsning og drejning lærer du ret hurtigt, hvilket vil give dig mulighed for at nyde det fuldt ud ret hurtigt. Så der er ikke flere undskyldninger – det er tid til en fantastisk uge, hvor du vil lære… at få det sjovt hurtigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme leggings, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboard handsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbepomade. Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk til måltider på pisterne, en stikdåse og par bysko. Tag dit eget toiletartikler med (lagen leveres af UCPA).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med snowboards og støvler af høj kvalitet.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med et udvalg af retter – 5 eller 6 valg af forretter (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Så meget som du vil og kan få, sæsonens frugt, yoghurt og fløde dessert.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
10 sessioner og 25 timer med en instruktør
1 instruktør for 10 snowboardere

Teknisk niveau

Lær at ride på et af de smukkeste domæner i verden!!!