Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (i løbet af formiddagen har du en sikker opbevaring til rådighed til at efterlade din bagage), udstyrsfremstilling og dit ski-pas gældende fra første kursusdag.

Første session starter allerede første eftermiddag. Det er essentielt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA- personalet dig alle oplysningerne om de vejledte sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, højdepunkter i ugen.
Hvis du har købt valgmuligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste morgen uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag: 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen eller 1 heldagsudflugt.

Du har aldrig prøvet at snowboarde, så det er en god lejlighed til at komme i gang. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din fart og dine baner, mens du bevæger dig mere og mere ned ad bakken. Grundlæggende tekniske bevægelser for bremsning og drejning lærer du ret hurtigt, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få mest mulig fornøjelse ud af det. Så, ingen undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge for at lære…og hurtigt få en masse fornøjelse.

Påkrævet udstyr

Til skituren
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 varmt par strømpebukser, 1 godt par handsker eller luffer (foretræk luffer eller snowboard handsker, som er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråling, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Forbered en lille hængelås til at låse dit skab eller til at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en vandflaske), en lille rygsæk til måltider på pisterne, en madkasse og almindelige sko.

Tag dit eget håndklæde med (lagner leveres af UCPA).

Snowboard, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør

Teknisk niveau

Smart atmosfære for at starte! Snowboard og bløde priser for 18-25 årige!