Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.30.
Morgenmad (fra kl. 8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udlevering af udstyr og dit skipas.

Opdagelsesmøde om aktiviteten søndag eftermiddag. Du skal være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysninger om dit ophold og ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste morgen uden tilsyn slutter opholdet senest kl. 14.00.
Du vil have afleveret dit udstyr kl. 12.00, afleveret dit skipas og forladt dit værelse kl. 13.00 (tak for den lille hjælp, du fik).

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Hvis du aldrig har stået på snowboard før, er dette din chance for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr og de grundlæggende principper for snowboarding at kende.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du bliver mere og mere involveret i pisten. De grundlæggende tekniske bevægelser som bremsning og drejning bliver behersket hurtigt nok, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få maksimal glæde af øvelsen. Så ingen undskyldninger mere, lad os tage på en top uge for at lære… for hurtigt at have det sjovt.

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefales det at bruge hjelm, håndleds- og knæbeskyttere, når du står på snowboard.

Til snowboarding
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretrækker vanter eller snowboardhandsker, som er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Snowboard, Snestøvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
La Plagne-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Sneudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør

Teknisk niveau

Begynd at snowboarde i et af de smukkeste feriesteder i Alperne