Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert sted til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pass er til rådighed.

Første session starter allerede den første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de informationer, du har brug for om de begejstrede sessions, der starter dagen efter: Gruppeoprettelse, mødetider, ugentlige højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en kuvert i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uorganiseret formiddag, skal udstyret afleveres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være ryddet senest kl. 13.
Afrejse fra sportsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner fra tirsdag til fredag: 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen eller en hel dags udflugt.

Du har aldrig prøvet at stå på snowboard, så dette er chancen for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr og de grundlæggende principper for snowboarding at kende.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og din rute, mens du begiver dig længere og længere ned ad bakken. Grundlæggende teknikker for bremsning og svingning læres ret hurtigt, hvilket gør det muligt for dig at få mest mulig nydelse ud af aktiviteten hurtigt. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære…at nyde det hurtigt.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales en hjelm, håndledsbeskyttere (leveres af os til snowboardbegyndere), shorts og knæbeskyttere til begyndere inden for snowboarding.

Til skiløb
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboardhandsker, der er rummeligere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Husk en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en drikkedunk (eller en vandflaske), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madkasse og almindelige sko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
9 sessioner, 22 timer med instruktør

Teknisk niveau

Det ideelle program for at begynde på snowboard og starte det nye år helt blidt!