Ankomst og afrejse

Modtagelse mandag morgen fra kl. 8:30. Morgenmad (8:30 til 10:00), indkvartering (om morgenen har du en sikker plads til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pas lanceres fra den første dag i kurset.

Første session starter fra den første eftermiddag. Det er uundværligt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle de oplysninger om de overvågede sessioner, der starter den næste dag: dannelse af grupper, mødetidspunkter, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du tror, du vil ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sports landsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du finder derefter en kuvert med dit navn og anvisninger for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Frigørelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Typisk dag – Dagsture med koldt måltid på pisterne.

Du har aldrig prøvet at stå på snowboard, så dette er en god lejlighed til at prøve. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at styre din hastighed og din bane, mens du engagerer dig mere og mere i bakken. Mestring af grundlæggende tekniske bevægelser for at bremse og svinge kommer ret hurtigt, hvilket gør det muligt for dig hurtigt at få mest mulig glæde af træningen. Så ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære… at hurtigt have det sjovt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 skijakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 sweaters eller fleecetrøjer, 1 varmt par leggings, 1 par ski handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 stift til læberne.

Medbring en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Sne, bindinger og støvler.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Snowboardudstyr
9 sessioner, 22 timer med instruktør

Teknisk niveau

Lære snowboard på 6 dage? Nemt med vores dedikerede program!