Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Første lektion om eftermiddagen. Vi anbefaler kraftigt, at du ankommer om morgenen, så du kan få din første lektion med din instruktør søndag eftermiddag. I løbet af denne time lærer du dit udstyr at kende og får dine første fornemmelser af at stå på ski.
Om aftenen får du en velkomstcocktail og alle oplysninger om dit ophold.

Indkvartering : For alle forespørgsler eller oplysninger vedrørende din installation bedes du kontakte os pr. e-mail på valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon i vores sportsby på O4.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Bemærk: Du rejser med UCPA-transport (tog og bus)?
Ankomst til stedet på søndag
Den nøjagtige tidsplan for din transport vil blive meddelt dig ved tilmeldingen.

Du har tilmeldt dig muligheden “ankomst dagen før”?
Vi byder dig velkommen mellem kl. 18 og 20 lørdag.

Torsdag efter en sidste udflugt slutter dit ophold senest kl. 17.00 med tilbagelevering af dit udstyr.
Dit værelse bliver forlader inden kl. 10.00, et bagagerum vil være til din rådighed.

Dag for dag program

6 til 7 sessioner
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen eller en heldagsudflugt.

Du har aldrig stået på snowboard før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr og de grundlæggende principper for snowboarding at kende.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du bliver mere og mere involveret i pisten. De grundlæggende tekniske bevægelser som bremsning og drejning bliver behersket hurtigt nok, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få mest mulig glæde af at øve dig. Så ingen undskyldninger mere, lad os tage på en top uge for at lære… for hurtigt at have det sjovt.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par handsker eller vanter, 1 hat, 1 hjelm, 1 solbrille og 1 skimaske (UV-kategori 3 minimum), 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Snowboard, støvler, håndledsbeskyttere og hjelm.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Val Thorens / Orelle-skipas indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
7 til 8 sessioner, 20 timer med instruktør

Teknisk niveau

Lær sne på 5 dage