Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udlevering af udstyr og dit skipas.

Første session den første eftermiddag. Du skal være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Værelset skal være forladt om morgenen på den sidste dag inden kl. 9.00. Bagagen vil blive opbevaret i et bagagerum, og der vil være brusebade til rådighed.
Udstyret skal afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner fra mandag til tirsdag.

Hvis du aldrig har stået på ski før, er dette din chance for at komme i gang. I løbet af dette ophold vil du lære dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb at kende.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du bliver mere og mere involveret i pisten. De grundlæggende tekniske bevægelser som bremsning og drejning bliver behersket ret hurtigt, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få maksimal glæde af træningen. Så ingen undskyldninger mere, lad os tage på et kort ophold for at lære… for at have det sjovt hurtigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller -hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade

Til wellness-området
1 badedragt og 1 håndklæde.

Medbring en hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Snowboard og støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Contamines-skipas indtil kursets afslutning
Skiudstyr
5 sessioner, 15 timer med instruktør

Teknisk niveau

Vil du begynde at snowboarde i en enestående ramme? Tag til Les Contamines!