Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert lokale til at opbevare din bagage), udlevering af udstyr og dit ski-pass, som er gyldigt fra den første dag af kurset.

Første session starter allerede første eftermiddag. Det er afgørende, at du er til stede, så du kan følge gruppen resten af opholdet.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de overvågede sessioner, der begynder næste dag: opdeling af grupper, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du ønsker at blive indlogeret med venner, skal du sende en anmodning via e-mail direkte til sportslandsbyen ugen før dit ophold.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” – muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Genværelse af værelser klokken 9, brusebade og bagageopbevaring vil være til din rådighed.
Efter en sidste dag på glidebanen, skal udstyret returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 sessioner på dag 2 & 3
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen.

Du har aldrig prøvet at stå på ski, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af disse 4 dage vil du blive introduceret for dit skiudstyr og de grundlæggende principper for at stå på ski.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du gradvist begynder at tage stejlere skråninger. Basis teknikkerne for at bremse og svinge er ret hurtige at mestre, hvilket vil lade dig nyde skiløbet maksimalt. Så god fornøjelse på skibakkene!!!

Påkrævet udstyr

Til skiløb:
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller luffer, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Sørg for at medbringe en lås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand), og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Snowboard og støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med instruktør
Gruppe på 10 personer

Teknisk niveau

At lære at snowboarde og have det sjovt? Det er nemt!