Ankomst og afrejse

Mød op søndag eftermiddag i sportsbyen kl. 17.30. Velkomst, installation. Velkomstdrink og, før middagen, præsentation af ugen.

Om lørdagen, fri tur rundt i landsbyen, eller i bil på toppene af Grand Canyon.
Opholdets afslutning og afgang med UCPA-bussen kl. 10 til Aix-en-Provence TGV-stationen om formiddagen for en ankomst kl. 12:30.
Mulighed for dem i bil at nyde Sainte-Croix-søen (kano, pedalbåd).

Dag for dag program

Mandag – Skoleklipper for fremdrift, særlig begynderkursus.
Efter en god dags klatring vil vi afslutte vores dage ved den smukke Sainte-Croix sø.

Tirsdag & Onsdag – Afgang til Annot en times kørsel fra Verdon. For at variere fornøjelserne, kan du også nyde de røde sandstenblokke. Selvom de er mindre berømte end dem i Fontainebleau, har blokkene i Annot spektakulære former og farver, og landingerne er generelt ret gode. Denne gang, bevæbnet med Crash-Pad, vil du således opdage denne eskalerende aktivitet: Bouldering! Overnatning på gite i Annot onsdag aften.

Torsdag & Fredag – Klippe
Derefter vil vi, afhængigt af dit niveau, berøre forskellige temaer som:
– Grundlæggende teknikker: forberedelse, placering af en karabin, manipulation af maillon, foldning af et reb, sikring af en anden, sikring af en leder, parade, rappelling, kommunikation …
– Klatring bevægelser: grundlæggende holdning, fodplacering, klatring i spidsen, falde, modpositioner, krydstogter, afmontering og montering af grupper, overførsler, …
– Læse en rute, identificere forskellige greb, variere dit progressionstempo, åndedræt, afslapning, indsatsforvaltning, tillid og engagement.
– Nøglefaktorer for progression efter dit niveau.
– Bedømmelser, aktivitetsregler, klippekategorisering og udstyr, naturmiljøet (webstedets geologi, flora og fauna), læsning af en topo, udstyr.

Du vil klatre som anden og leder, i rebteams af 2, på veje, der passer til dit nuværende niveau. Vi vil gå til forskellige klipper for at variere stilarter og introducere dig til webstedets forskellige rigdomme. Vi tager for det meste af sted på dagen, med en kold frokost. Ved afslutningen af dette ophold, uanset dit niveau, vil du have fremskredet inden for forskellige områder, og du vil have nøglerne til at fortsætte med at klatre med mere fornøjelse, effektivitet og sikkerhed.

Påkrævet udstyr

En sovepose, soveposepose til hulen. Kort eller stramt, træningsdragt, jogging eller lærredsbukser, undertrøje eller t-shirt, sweatshirt, pullover eller fleecetrøje, vindjakke, badedragt, tennis, kasket eller tørklæde eller hat, en drikkedunk (essentiel) og en kniv, solcreme.
Til picnicpakken skal du nødvendigvis forberede en Tupperware. Glem ikke din egen lille apotek, ingen apotek i landsbyen.

Muligvis, din kalkpose og handsker til rappelling. En lille butik med klatreudstyr venter på dig i landsbyen.

Klatresko, sele, reb og karabinhager, nedtrapper, hjelm, rygsæk.

Du kan medbringe dit eget udstyr.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer baseret på lokale produkter, der svarer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg med bacon, frisk frugtjuice…
Klimaet i Alpes-de-Haute-Provence tillader

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
10 klatresessioner

Teknisk niveau

Falaise, blok, introduktion til store veje, en blanding af alle disse ingredienser.