Ankomst og afrejse

Reception på søndag fra kl. 14.00. Forslag til aktiviteter, der skal udøves selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00 efterfulgt af en velkomstdrink, derefter præsentation af aktiviteten og opholdets forløb, gennemførelse af de administrative formaliteter, der er direkte forbundet med aktiviteten (lægeerklæring), og påmindelse om nogle teoretiske begreber i forbindelse med aktiviteten. Udlevering af flyveudstyr.
Hvis du ikke kan møde op til denne første briefing, skal du ringe til sportsbyen og oplyse din vægt og højde, så vi kan forberede en vinge til dig.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, skal du give os besked, efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestedet for den næste dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 19.00.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Om lørdagen er der fri om formiddagen til at nyde landsbyens marked. Opholdet slutter kl. 14.00. Vi beder dig deltage i rengøringen af værelset, fjerne de beskidte lagner og lægge en pakke rent tøj på sengen…

Dag for dag program

Mandag – Opfriskningskursus om de grundlæggende principper for paragliding på en skolebakke, justering af seler og tilpasning til nyt udstyr. Præsentation af redningsaktionen. Derefter finder vi under de lange flyvninger gradvist fornemmelserne af at styre efter flyveplaner med radioovervågning.

Tirsdag og onsdag – Aerologisk analyse på jorden og valg af flyveplaner. Piloteringsøvelser under flyvning (styring af rulning og pitch, ører, perfektionering af svinget, optimering af piloteringen med seletøjet osv.), idet valget af disse øvelser naturligvis tilpasses den enkelte persons niveau. Forskellige radiostyrede landinger op til autonomi på stedet.

Torsdag og fredag – Afhængigt af den enkelte deltagers niveau, nye flyvepladser eller flyvninger under stærkere forhold. Individuelt valg af flyveplaner, udnyttelse af termisk og/eller dynamisk opdrift, hvis forholdene er gunstige, med radiostyring af instruktørerne.

I paraglidingskolens lokaler i løbet af ugen – Teoretisk undervisning og/eller videoanalyse af øvelser og opfølgning af den individuelle statusliste.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tilpasses efter årstiden: varmt tøj, regntøj, skiftetøj og dine toiletartikler.
Det er vigtigt at have monterede sko (lette vandresko) og et par lette handsker med.
Af sikkerhedshensyn beder vi jer medbringe 4 nye batterier (type LR6) til jeres radioer, som I får tilbage ved opholdets afslutning.
Hvis du har en svag søvn, skal du huske at medbringe ørepropper.

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dage med paragliding

Teknisk niveau

Forbedre dine paraglidingfærdigheder i hjertet af Pyrenæerne