Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering og udstyr.
De første skridt på ski i Bessans-området.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Onsdag formiddag går du videre med skøjteteknikken for at mestre stigninger og nedkørsler. Om eftermiddagen gør du det som de professionelle med en 50-meter skydningssession.

I får jeres værelser kl. 9 om morgenen, brusere og bagageopbevaring er til jeres rådighed.
Efter en sidste dag på ski afleveres udstyret senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

Mandag morgen vil du lære det grundlæggende i langrend. Stangtræk, fremdrift, skiorientering, styring af anstrengelserne – din instruktør vil guide dig til at få det bedste ud af din skiløb. Om eftermiddagen vil du gennemføre din første session på 10m skydebanen.

Tirsdag formiddag tager du skiene på igen for at perfektionere din skisport ligesom om eftermiddagen, hvor du også perfektionerer dit skisport på 10m-mål.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten giver vi dig ski, støvler og stave. Der er rifler til rådighed til skydesessioner.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i en turistbolig ELLER i UCPA Village i Val Cenis i juleugen
Fuld pension
Skøjteudstyr af højeste kvalitet, riffel til biathlon
Skipas
6 overvågede skøjte- og biatlonløb under opsyn

Teknisk niveau

En perfekt 4-dages cocktail på Bessans-plateauet